2016-10-23 17:30

MONDEN


Măruţă, întâlnire cu Naarghita

 |  15:35
Măruţă, întâlnire cu Naarghita

În ediţia de miercuri, 11 ianuarie, Cătălin Măruţă prezintă un interviu realizat în exclusivitate pentru „Happy Hour” cu Naarghita. După mai bine de 20 de ani în care a stat departe de lumina reflectoarelor şi nimeni nu a mai ştiut nimic despre ea, Naarghita a acceptat să apară din nou la tv şi să se întâlnească cu Cătălin Măruţă. Naarghita i-a spus acestuia adevăratul motiv care a ţinut-o departe de scenă atâta timp. A vorbit despre relaţia ei cu Raj Kapoor, despre amintirile care o leagă de India, despre viaţa luxoasă pe care o ducea în trecut şi despre cum trăieşte acum cu doar 40 de lei pe lună. „Mi-am vândut absolut tot, tot ce am avut: mobila stil Ludovic al XVI-lea, am vândut pianul, am vândut cărţile preţioase. După ce am plătit toate cheltuielile, facturile, mi-au rămas de mâncare 40 de lei pe lună.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-11-29

TAGURI: Catalin Maruta, Naarghita, interviu, scenaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Percheziții în casa primarului din Botoșani Procurorii Serviciului Teritorial Suceava al Direcţiei Naţionale Anticorupţie au efectuat,... 14 Oct 2016 | (0)
Vrancea: Echipa umilită de PSD la locale își încearcă norocul la parlamentare PNL Vrancea și-a desemnat candidații pentru alegerile parlamentare din data de 11 decembrie. În... 05 Oct 2016 | (0)