2017-01-19 17:28

MONDEN


Măruţă „o face praf” pe Ionela Prodan

 |  21:00
Măruţă „o face praf” pe Ionela Prodan

Din 9 ianuarie, de la 17.45, neobositul Măruţă şi a lui Happylica sunt mai pregătiţi ca oricând să se întoarcă la muncă. Asta după o scurtă vacanţă, pe care prezentatorul „Happy Hour” a petrecut-o atât acasă, de Crăciun, cât şi la munte, în Poiana Braşov, acolo unde s-a relaxat alături de Andra şi David imediat după Revelion.

Cătălin Maruţă mărturiseşte că a avut parte de prima vacanţă „în formulă completă”, adică şi cu micuţul David, şi s-a simţit extraordinar de bine la munte, mai ales că au avut parte şi de zăpadă. Iar de pe 9 ianuarie, când „Happy Hour” revine, Cătălin Măruţă se întoarce la PRO TV cu idei multe şi năstruşnice. Astfel, vedetele trebuie să fie din nou cu ochii-n patru, mai ales că la zi de aniversare echipa „Happy Hour” ştie să facă cele mai tari cadouri şi să spună „La mulţi ani” într-un mod inedit. Telespectatorii vor avea parte de un adevărat regal de farse, mai ales că Măruţă depăşeşte toate limitele imaginaţiei când spune „La mulţi ani marca Happy Hour” în cel mai original mod cu putinţă. Iar startul în 2012 îl dă chiar regina farselor de la „Happy Hour”, Ionela Prodan, care a fost păcălită din nou chiar când credea că a scăpat de Măruţă şi de gaşca lui. În prima ediţie din an, telespectatorii PRO TV vor vedea cum de Sf. Ioan, când interpreta de muzică populară şi-a sărbătorit onomastica, Măruţă o va lua din nou prin surprindere. Pentru că tot sunt la modă vrăjitoarele, Măruţă s-a costumat în pirandă, cu fuste lungi colorate, perucă şi bănuţi în plete, fiind de nerecunoscut atunci când o abordează pe Ionela Prodan chiar la hotelul din Slatina unde aceasta era cazată. Dis-de-dimineaţă, împreună cu echipa „Happy Hour” costumată şi ea adecvat, Măruţă reuşeşte să-i strice păcălitei micul dejun, să o agaseze cu rugăminţi de citire în cărţi şi invitaţii la petreceri de botez. Grupul insistent se ţine scai de Ionela Prodan, care nu bănuieşte nici o secundă că farsele „Happy Hour” se pot întinde până aici. Pirandele dornice de afirmare insistă să îi dea în cărţi, să-i spună ce-o aşteaptă în viitor şi nu se lasă descurajate nici de patronii hotelului, alertaţi de Ionela Prodan.

Invitaţi scoşi de la naftalină

Din noul an happy nu vor lipsi nici subiectele arzătoare ale zilei, oamenii momentului, poveştile impresionante şi secretele din showbiz. Mai mult decât atât, telespectatorii se vor întâlni şi cu vedete pe care aşteaptă să le revadă de zeci de ani de zile, dar vor descoperi şi poveşti de viaţă neştiute despre succes, datorii, puterea de a o lua de la capăt când tot ce a mai rămas sunt amintirile. Noul sezon „Happy Hour” înseamnă, de fapt, un nou asalt al subiectelor fierbinţi, al invitaţilor irezistibili, al farselor savuroase şi al unor exclusivităţi de substanţă! 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-11-06

TAGURI: Catalin Maruta, Ionela Prodan, piranda, emisiuneComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image