2017-01-23 16:50


Măruţă şi-a dus bona filipineză la Bran

 |  21:00
Măruţă şi-a dus bona filipineză la Bran

Realizatorul tv Cătălin Măruţă s-a întors de curând din vacanţa pe care a petrecut-o împreună cu familia la Poiana Braşov. Pentru că el şi Andra aveau nevoie şi de momente de relaxare, cei doi şi-au luat şi bona filipineză, pentru ca fiul său David să dispună de toată atenţia. Vedeta tv ne-a povestit momentele amuzante de care a avut parte, dar şi despre ce îşi doreşte de la anul 2012.

„A fost un concediu pe care l-am aşteptat cu imensă nerăbdare, recunosc. Am fost plecaţi la Poiana Braşov şi ne-am bucurat de zăpadă, de atmosferă, în general. Ne gândeam că David n-o să înţeleagă mare lucru din asta, însă am constatat cu uimire că era în culmea încântării, semn că e perfect conştient de ce se petrece în jur. Ne-am jucat cu toţii, ca nişte copii. Am avut parte şi de o întâmplare amuzantă. Bona lui David este filipineză, aşa că atât pentru ea, cât şi pentru David am fost şi la Castelul Bran, unde ne-am prefăcut speriaţi de spiritul contelui vampir. Dar tot David s-a distrat cel mai bine, pentru el orice e nou e foarte binevenit. Nu vă spun ce ochişori făcea când vedea lumânările ciudate, butaforia amplasată la limita dintre kitsch şi istorie veridică... Oricum, mă bucur că am ales varianta Bran, e tot o  pagină de vacanţă şi legendă”, ne-a povestit Cătălin.

„Happy Hour” mă acaparează

Întrebat dacă s-a gândit să se implice şi în alte proiecte în afară de cele din tv, Cătălin a spus că nu are timp pentru aşa ceva, însă  nici nu ar vrea să-şi facă timp, pentru că îi place foarte mult ceea ce face. „Nu-i cer nimic anului 2012 în afară de modesta pretenţie de a fi cel puţin la fel de bun ca 2011. Pentru mine, anul care tocmai s-a încheiat a fost perfect. A fost anul în care am devenit tată, în care profesional m-am bucurat de multe împliniri, emisiunea noastră a fost mult premiată, datorită publicului care ne-a rămas fidel... A fost un an bun şi darnic, nu vreau să-l mânii pe Dumnezeu, mi-a dat tot ce-i mai bun pe lume. Asta doresc tuturor românilor. La ora actuală, «Happy Hour» mă acaparează total, şi sufleteşte, şi logistic, deci nu mă gândesc la ceva «nou» pe fondul ăsta. Sunt foarte mulţumit de ceea ce fac, nu-mi trebuie nimic altceva în acest moment. Sincer, gândurile mele stau veşnic în aria «Happy Hour», mă gândesc la tot felul de formule de program şi la cele mai tari subiecte, nici nu-mi trece prin cap să fac altceva, deocamdata”, a adăugat el.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-02-07

TAGURI: Maruta, Bran, bona, vacanta, familieComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image