2017-01-19 21:41

MONDEN


Mazăre a schiat opt ore pe zi în vacanţa din Austria

 |  16:24
Mazăre a schiat opt ore pe zi în vacanţa din Austria

După o vacanţă în junglă, lui Radu Mazăre i s-a făcut dor de zapadă, aşa că a luat drumul Austriei pentru un alt sejur, de data asta la schi.

Mazăre a povestit că în Austriaa fost mai multă zăpadă decât în România. Întrebat cum se descurcă austriecii cu deszăpezirea drumurilor, Mazăre a spus: “În primul rând nu sunt aşa de plângăcioşi. Ajungeam în căbănuţa în care stăteam cu lanţuri puse la maşină 4x 4 închiriată de acolo. Fără lanţuri la 4x4 nu ajungeam”.

Radu Mazăre a spus că se trezea dimineaţa la 7.00 şi că toată ziua şi-o petrecea pe pârtia de schi: “Eu schiez de rup în două. Mă trezesc dimineaţa la 7.00, schiez de la 9.00 până la 17.00. Foarte bine schiez, nu ştiu dacă se ţine vreunul dintre voi după mine, nici la jumătate din timp”.

El a mai spus că în vacanţele din ultima lună a făcut kite, rafting şi schi. “În Venezuelaam făcut kite, în Hondurasam făcut rafting, însă îmi place foarte mult schiul. Este o pasiunea a mea, schiez foarte, foarte bine”, a susţinut primarul Constanţei. Întrebat dacă va merge la carnavalul din Brazilia, Mazăre a spus: “Nu mai merg. Am dansat o dată, am trăit experienţa asta sus pe car. Ca să merg acum ca spectator... după ce-ai fost vultur să te duci cioară, nu mai merge”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-07-18

TAGURI: radu mazare, Austria, vacanta, schi, Venezuela, Honduras, brazilia, rafting, kiteComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image