2017-01-21 08:26

MONDEN


Mazare, în junglă de Crăciun: O să mă dau cu zmeul 12 zile!

 |  17:49
Mazare, în junglă de Crăciun: O să mă dau cu zmeul 12 zile!

Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, va pleca săptămâna viitoare în Venezuela şi Honduras, unde va petrece sărbătorile de iarnă, el spunând că se va da cu zmeul, apoi va face rafting în junglă şi va dormi în cort, pe malul râului.

"Marţi plec în Venezuela, unde o să mă dau cu zmeul 12 zile, apoi merg în Honduras să fac rafting în junglă. Voi pleca din capitală, cinci nopţi o să dorm pe malul râului, în cort, vor fi două bărci de rafting mari şi două caiace, într-un caiac eu, într-un caiac fratele meu", a declarat Radu Mazăre pentru Mediafax.

El a spus că această excursie nu-l va costa foarte mult deoarece în cele două ţări preţurile sunt destul de mici, iar pentru o noapte petrecută în junglă va plăti 40 de dolari.

"Costurile sunt mici, probabil la fel ca în Madagascar. În junglă mă costă 40 de dolari pe noapte, dormitul în cort şi mersul cu echipamentul în barcă, ceva de genul ăsta. Merg cu nişte prieteni şi nişte prietene, că doar nu m-am călugărit", a mai spus Radu Mazăre. Mazăre este recunoscut pentru vacanţele exotice, în urmă cu două luni el fiind în Madagascar, iar anul trecut în Papua Noua Guinee.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-01-14

TAGURI: radu_mazare, jungla, Venezuela, Honduras, sarbatori, MadagascarComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image