2017-01-19 21:43

MONDEN


Medicul Ion Uţă nu şi-a strâns fiica în braţe de când aceasta a revenit în ţară: “Teo nu are nevoie de un boşorog ca mine!”

 |  19:06
Medicul Ion Uţă nu şi-a strâns fiica în braţe de când aceasta a revenit în ţară: “Teo nu are nevoie de un boşorog ca mine!”

Trei luni a stat internată Teo Trandafir într-o clinică din Viena, iarîn perioada în care a luptat pentru viaţa ei doar partenerul de viaţă i-a fostalături. Tatăl său, care a susţinut-o moral de la distanţă, în tot acest timp,nu a reuşit să o strângă în braţe nici acum, deşi Teo s-a întors în ţară înaintede Paşte. Medicul Ion Uţă ne-a spus, pe un ton trist, că nu a petrecut Sărbătorilecu fiica lui şi nu pentru că nu şi-ar fi dorit acest lucru, ci pentru că Teo aomis să-l invite. Chiar şi aşa, tatăl vedetei este optimist şi nu-i poartăfiicei sale nici un fel de supărare, punând amânarea întâlnirii pe seama stăriide convalescenţă în care Teo se afla în această perioadă.

După 100 de zile în care s-a rugat fierbinte pentru sănătatea fiiceisale, Ion Uţă a răsuflat uşurat când a aflat că Teo s-a întors în ţară, iarproblemele care i-au pus viaţa în pericol de la începutul anului şi până acumau trecut. A ştiut dintotdeauna că fiica sa se va face bine, deşi au fostperioade în care medicii s-au arătat rezervaţi în privinţa stării sale desănătate, Teo aflându-se la un pas să piardă lupta cu boala. Nu a putut să oviziteze la Viena, la clinica în care a stat internată trei luni, şi nicitelefonic n-au prea putut păstra legătura, medicul Ion Uţă dezvăluindu-ne la vremeaaceea că Teo este ocrotită excesiv de iubitul ei, Marian Teodorescu. În tot aceltimp, informaţiile despre starea de sănătate a fiicei sale i-au parvenit de latelevizor şi din ziare, dar această situaţie nu l-a făcut să se îndepărteze deTeo, ba chiar i-a transmis gândurile sale bune cu orice prilej. Pentru că Teos-a întors în ţară înainte de Paşte, Ion Uţă era convins că va ciocni un ouroşu cu fiica lui, însă planul său de a petrece Sărbătorile alături de ea nu acoincis cu planul lui Teo. “Fiică-mea este foarte bine, se simte excelent, iareu sunt extrem de fericit că se întâmplă aşa! Nu am petrecut Paştele alături deea, pentru că a avut cu cine, are în jur oameni tineri şi frumoşi, apropiaţiei, prieteni buni şi nu mai este loc acolo şi pentru un boşorog. Are cine staalături de ea, Teo nu are nevoie de un boşorog ca mine, dar vom reuşi noi să nevedem până la urmă. N-am reuşit să o îmbrăţişez de când s-a întors în ţară, dari-am transmis toate gândurile mele bune şi sunt foarte fericit că ea este bine.Când va fi cazul, conjunctura, ne vom vedea, dar până acum nu s-a întâmplatacest lucru. Şi eu sunt ocupat, ea se află încă în starea de convalescenţă dupăboala grea cu care s-a luptat. Important este să se facă ea bine şi văd eu cumo atrag la Brăila, în vizită”, ne-a declarat, plin de optimism, medicul Ion Uţă.

Viaţa lui Teo a atârnat de un firde păr

TeoTrandafir a fost internată la Elias pe 6 ianuarie, diagnosticul iniţial fiind ocriză biliară. Cinci zile mai târziu, vedeta a plecat spre Linz cu un avionprivat cu echipaj SMURD, iar de acolo a fost transportată cu ambulanţa laViena, diagnosticul medicilor austrieci fiind de pancreatită acută. Lajumătatea lunii februarie, starea pacientei s-a înrăutăţit, iar pe 23 februarieTeo a fost supusă la o intervenţie chirurgicală "din cauza deteriorăriistării sale generale de sănătate". Pe 1 martie, Teo a avut un şoc septicşi a fost pusă de medici în comă indusă. La finele lunii martie, deputata afost operată din nou, iar apoi starea sa a început să se îmbunătăţească semnificativ.

Ce spunea Teo înainte de Paşte

“Sunt tare bucuroasă că amrevenit acasă şi că voi putea petrece Sărbătorile de Paşte lângă Maia mea,lângă prieteni şi rude. Tuturor celor care sărbătoresc Învierea Domnului ledoresc să aibă parte, în această perioadă, de multă tihnă, linişte şi belşug.Am ales din nou această cale de comunicare cu prietenii mei, cu presa, cu toţicei care mi-au fost atât de aproape, pentru că nu mă simt încă suficient de înputere să pot dialoga mai mult acum. De aceea, îi rog să mă scuze şi le promitcă, imediat ce programul de recuperare pe care îl voi urmă îmi va permite, vomavea timp să povestim. Am depăşit, după cum spun şi medicii, momentul critic,însă urmează o lungă perioadă de recuperare. De aceea, sprijinul pe care îlsimt din partea prietenilor, rudelor şi jurnaliştilor este în continuare foarteimportant pentru mine şi vă rămân tuturor recunoscătoare. Sărbători fericite!Teo".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639246-07-05

Mai multe imagini:
Medicul Ion Uţă nu şi-a strâns fiica în braţe de când aceasta a revenit în ţară: “Teo nu are nevoie de un boşorog ca mine!”
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

MENATWORK
05 Mai 2011

de ce el e Uta, si ea Trandafir?

Adauga un comentariu

Random image