2019-02-22 13:12


Mel Gibson nu are bani de pensie alimentară, dar a donat 9,6 milioane de dolari

 |  19:54
Mel Gibson nu are bani de pensie alimentară, dar a donat 9,6 milioane de dolari

Refuză să plătească pensie alimentară pentru fiica sa în vârstă de cinciluni, dar face daruri financiare fabuloase pentru cauze în care crede. Mel Gibson a făcut o donaţie de9,6 milioane de dolari unei congregaţii catolice din Los Angeles.

Site-ul RadarOnline.com a intratîn posesia unor documente oficiale care atestă faptul că Mel Gibson a donataceastă sumă congregaţiei catolice Holy Family Church, prin intermediulfundaţiei sale A.P. Reilly Foundation.

Controversata congregaţie HolyFamily Church din Malibu, care a fost înfiinţată în urmă cu câţiva ani chiar deactorul australian Mel Gibson, numără doar 100 de membri şi dispune de o averetotală de 60 de milioane de dolari.

Potrivit presei americane,această donaţie o va înfuria cu siguranţă pe fosta iubită a actoruluiaustralian, Oksana Grigorieva, care a depus o plângere împotriva lui MelGibson, pe care îl acuză că a refuzat să plătească fetiţei lor pensiaalimentară de 20.000 de dolari pe lună, care i se cuvenea potrivit unei deciziia tribunalului din Los Angeles.,Oksana Grigorieva a afirmat, totodată, că seaflă în posesia unor înregistrări audio în care actorul australian susţine cănu are bani şi că este aproape de faliment.

În ultimele luni, Mel Gibson aavut probleme serioase cu poliţia din Los Angeles, care îl anchetează pentru opresupusă agresiune comisă asupra fostei sale iubite, Oksana Grigorieva.

Mel Gibson este catolicpracticant, a fost crescut în Australia, iar în anii '90 a fost unul dintre ceimai populari şi mai bine plătiţi actori din lume.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638946-04-28
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...