2019-03-19 10:29


"Michael JACKSON a fost ucis!". Vezi cine rupe tăcerea!

 |  23:58
"Michael JACKSON a fost ucis!". Vezi cine rupe tăcerea!

Au trecut 8 ani de la moartea lui Michael Jackson si nu au fost nici acum clarificate teoriile iscate de moartea megastarului. Fiica sa, Paris, in varsta de 18 ani, este convinsă că moartea lui Michael a fost pusă la cale, iar doctorul care i-a administrat supradoza de medicamente a fost un pion într-un joc de șah mult mai mare.

"Din când în când mai lăsa să se înțeleagă că sunt oameni care vor să-i facă rău și care îl urmăresc. La un moment dat chiar a zis că îl vor ucide într-o zi. Oricum e destul de evident și toate cele întâmplate indică o singură direcție. Sună ca o teorie a conspirației sau mai știu eu ce mizerie, dar toți fanii adevărați și toți cei din familie știu acest lucru. Totul a fost pus la cale și tătăl meu a fost ucis" a declarat tânăra de 18 ani, potrivit digisport.ro.

Paris avea doar 11 ani în 2009, atunci când Michael Jackson a murit din cauza unui stop cardiac cauzat de o combinație de medicamente. Tânăra care are acum 18 ani consideră că doctorul Conrad Murray este doar unul dintre vinovați.

"Voi căuta în continuare dreptate, dar e ca un joc de șah. Vreau să joc acest meci de șah în cel mai corect mod, iar asta e tot ce pot să spun acum" a mai dezvăluit fiica celebrului cântăreț.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-25

TAGURI: michael jackson, ucis
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...