2018-12-15 04:18


Michael Pascale a câştigat finala ”Iadul bucătarilor”. El a primit 50.000 de euro

 |  17:42
Michael Pascale a câştigat finala ”Iadul bucătarilor”. El a primit 50.000 de euro

La sfârșitul unei seri pline de provocări și adrenalină, Michael Pascale a fost desemnat marele câștigător al emisiunii ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” și a plecat acasă cu un cec de 50.000 de euro, dar și cu felicitările și îmbățișările celor care l-au susținut până la final.

Chiar dacă s-a clasat pe locul al doilea, Maria s-a declarat foarte mândră că a reușit să ajungă atât de departe în această competiție care i-a dovedit încă o dată că drumul ei trebuie să continue în această direcție. Deși nu a câștigat premiul cel mare, Maria a fost premiată cu un stagiu de pregătire la una dintre cele mai prestigioase școli culinare din lume, Alma.

Întrebat ce va face cu premiul pe care l-a câștigat, Michael Pascale a spus ca va investi in propria afacere. „Acest premiu mă va ajuta să îmi deschid propriul restaurant și să  organizez evenimente.”

De asemenea, acești bani îl vor ajuta să revină în țara sa natală și să-și construiască un viitor aici. „Bineînțeles că mă stabilesc în România, pentru asta am venit aici,  această emisiune este o rampă de lansare în cariera mea în Romania.” Michael are chiar un nume pentru viitorul său proiect, semn că e nerăbdător să se apuce de treabă. „Vom deschide o firma care se va numi "La Fable Divine". Se va ocupa cu evenimente și va oferi consultanță pentru restaurante”, precizează Michael.

Finala ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” a fost un prilej de reîntâlnire a tuturor concurenților din acest sezon, care au ajutat fiecare cu priceperea și dăruirea lui la realizarea unui service cât mai eficient. Pentru ultima dată în acest sezon concurenții s-au bucurat unii de alții sau, dimpotrivă, și-au aruncat mici ironii. În final, toată lumea a fost încântată de participarea la acest proiect care i-a făcut mai siguri pe ei și pe drumul pe care-l au de urmat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-05

TAGURI: castigator, iadul, bucatarilor, show, culinar, michael, pascale, premiu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...