2018-12-18 17:19


Mihaela BORCEA, declarații șocante despre MERCURUL care i-a distrus sănătatea

 |  12:56
Mihaela BORCEA, declarații șocante despre MERCURUL care i-a distrus sănătatea

De sase ani Mihaela Borcea se chinuie sa remedieze efectele intoxicatiei cu mercur, insa nici acum nu se poate lauda cu o sanatate de fier. Fosta sotie a lui Cristi Borcea sustine ca mercurul a facut ravagii in corpul ei, insa are incredere ca intr-un final se va face bine.

 "Mai nou se întâmplă să adorm şi pe la 4 dimineaţa, din cauza stresului nu pot să adorm. Mă consult tot timpul cu Cristi pe tema afacerilor, bineînţeles atunci când ni se permite. Cristi este prietenul şi sfătuitorul meu. Mi-am propus anul acesta să mă ocup un pic mai mult de sănătatea mea. Voi face toate demersurile necesare pentru a-mi reveni la silueta de dinainte. Eu am trecut prin foarte multe! Mercurul a făcut ravagii în corpul meu, dar nu vreau să mă victimizez. Sunt sănătoasă şi puternică! Am fost cu copiii la schi şi am schiat şi eu, deşi am din nou o problemă, o ruptură de ligamente. Un mers necontrolat sau un pas greşit mă poate prăbuşi", a spus Mihaela Borcea la emisiunea X-tra Night Show.

Deşi a divorţat în urmă cu aproape şase ani, Mihaela şi Cristi Borcea sunt uniţi de afaceri, dar şi de cei trei copii ai lor. Patrick (19 ani) şi gemenii, Angelo şi Melissa (13 ani).

"Patrcik se pregăteşte anul acesta de bac. Tatăl lui a încercat să-l implice în ceva afaceri. Sunt convinsă că va reuşi, pentru că este un băiat inteligent, bine crescut şi sensibil. Cei mici cu şcoala... ne mai certăm. Sunt cu meditaţii. Ne-a impresionat şi pe noi cu scriosarea aceea, a fost foarte emoţionant. Cristi chiar a plâns atunci. Nu poate să nu te mişte cuvintele unei copil pe care nu l-a învăţat nimeni să scrie asta. Este o fetiţă dârză, puternică. Îmi doresc pentru Cristi să vină alături de familia şi de copiii lui acasă, iar cei care îl vorbesc de rău acum să nu uite că a făcut mult bine pentru oameni. Discret cum îl ştiţi el a ajutat un spital de renume să înfiinţeze o secţie de neonatologie. Se întâmpla pe vremea când eu nici nu îi avea pe cei mici", a completat Mihaela Borcea la Antena 1.  


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-08

TAGURI: mihaela borcea, mercur, sanatate, intoxicatie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...