2018-11-12 20:07


Mihaela Rădulescu, replică dură la adresa lui Radu Mazăre!

 |  15:08
Mihaela Rădulescu, replică dură la adresa lui Radu Mazăre!

Mihaela Rădulescu, replică dură la adresa lui Radu Mazăre! Mihaela a fost făcută praf de primarul Constanţei, Radu Mazăre, după ce acesta a dezvăluit amănunte mai puţin ştiute, din viaţa Mihaelei Rădulescu. Radu Mazăre a dezvăluit amănunte intime din viaţa Mihaelei Rădulescu. Primarul Constanţei, Radu Mazăre susţine că Mihaela Rădulescu a fost prinsă în pat cu un alt bărbat chiar în casa în care locuia cu Elan, soţul ei în acea vreme.

"O femeie respectată, care este tratataă ca o prinţesa şi care face ce a făcut Mihaela nu mai merită respect. O femeie măritată pe care o prinde bărbatul cu altul în pat.... N-am ce să zic. Ce poţi să-i mai zici? Elan e prietenul meu, eram şi cu ea până să facă toată treaba asta. Ea merge la măciuci. Ea este o haimana", a declarat Radu Mazăre, la RTV.net. Radu Mazăre a făcut aceste declaraţii în cadrul emisiunii Edtiţie Speciala, de la RTV, prezentată de Cristina Herea. Prezentatoarea l-a rugat pe edilul Constanţei să se abţină de la cuvinte vulgare, însă acesta s-a dovedit a fi iritat de observaţia moderatoarei şi a părăsit emisiunea. "Ori mă lasi să vorbesc, ori faci singură emisiunea. Lasă-mă să-mi spun părerea şi punctul de vedere. De ce m-ai intrebat? Nu vo

Mihaela Rădulescu, replică dură la adresa lui Radu Mazăre!
zoom
iai să-ţi spun ce cred. Am vrut să-ţi răspund la întrebare. Eu nu mai stau aici", a spus Radu Mazare şi părăsit emisiunea TV.

  Replica elegantă a Mihaelei Rădulescu

 Mihaela Rădulescu i-a dat replica edilului Constanţei. Diva l-a inclus pe Radu mazăre în categoria bărbaţilor fără character. "În faţa bărbaţilor fără caracter şi fără o minimă educaţie e bine să nu ai reacţii, ca femeie jignită. Rişti să-ţi iei şi o flegmă sau un dos de palmă de la ei şi e greu să-i explici unui copil că aşa sunt prietenii lui tata.... sau că aşa se poartă un barbat....sau că aşa vorbeşte un primar...Tot încerc să-i compun copilului meu o poveste frumoasă despre România, dar mă cam încurcă nişte oameni care locuiesc în ea...", a declarat Mihaela Rădulescu, pentru România TV. Mihaela Rădulescu a postat şi pe Facebook un mesaj. “Indiferent câţi bărbaţi mă vor jigni, oricâţi prieteni m-ar trăda şi oricât de prost alcătuita ar fi lumea, uneori.... Iubirea mea rămâne mereu întreagă şi o dăruiesc oricui vrea să-şi bucure sufletul”, a scris aceasta pe situl de socializare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-29

TAGURI: Mihaela, radulescu, replica, dura, radu, mazare, amanunte, viata, intima
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...