2019-01-22 21:38


Mihaela nu vrea să se mărite cu Dani. „N-avem nevoie de acte pentru relaţia noastră”

 |  18:31
Mihaela nu vrea să se mărite cu Dani. „N-avem nevoie de acte pentru relaţia noastră”

Dacă bârfitorii aumăritat-o deja pe Mihaela cu Dani, prezentatoarea tv spune că nu-i trece prinminte să îmbrace din nou rochia de mireasă, căci nu simte nevoia unorconfirmări scrise ale iubirii sale păstrate la distanţă. Venită din Monaco înurmă cu câteva zile, Mihaela se pregăteşte intens pentru cele trei emisiunispeciale pe care le va realiza, la Antena 1, de sărbători. Mai mult, surse dinzona media ne-au declarat că vedeta a fost ofertată şi de postul B1TV, pentru arealiza o emisiune de weekend.

Zvonurile despre aşa-zisa logodnădintre Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil au încins telefonul prezentatoarei TV,asaltată de întrebări referitoare la fericitul eveniment. Nici vorbă însă de oviitoare căsătorie a celor două vedete de la Antena 1. „Povestea asta nu a pornit de la noi şi văd căse tot insistă pe o temă neadevărată. Nu e nimic adevărat în ştirea asta, nu amde gând să mă mărit şi n-avem nevoie de acte pentru relaţia noastră”. Întrebatăunde îşi va petrece sărbătorile alături de iubitul ei, vedeta a răspuns: „Numai povestim despre noi, îi lăsăm pe alţii să-şi închipuie scenarii”. Mihaela adevenit însă mai generoasă în declaraţii atunci când a venit vorba despreemisiunile sale speciale de la Antena 1. „Vor fi două ediţii speciale deCrăciun, pe 25 şi pe 26, ambele făcute cu buna intenţie de a dărui românilorcare ne privesc adevărata stare de sărbători, cu artişti valoroşi, cu folclor,dar şi pop sau rock, cu umor oferit de actori profesionişti, obiceiuritradiţionale româneşti, dar şi o trecere inedită în revistă a obiceiurilor de Crăciun dinFinlanda şi Laponia, considerate fiind ţara lui Moş Crăciun. Am lucrat cuaceeaşi echipă redutabilă cu care lucrez de atâţia ani în televiziune şi suntemmândri de ce le vom oferi telespectatorilor. Am filmat şi o a treia ediţiaspecială, pentru ziua de 2 ianuarie, un Revelion al artiştilor care mucesc înfiecare noapte de Revelion şi unde am reuşit să facem câteva momente unice –breakdance pe muzica lui Nelu Ploieşteanu, Cornelia Catanga provocându-i pe ceidin trupa Iris, folclor cu greii genului, dar şi Mandinga, Monica Anghel şiatâtea alte nume valoroase de cântăreţi sau actori grozavi ai sceneiromâneşti”.

Nu lipseşte de lângă Ayan mai mult de două zile

După un an şi jumătate de când arenunţat la televiziune, Mihaela recunoaşte că are momente când i se face dorsă apară pe „sticlă”. „Mi se face dor de direct, de echipa mea, de publiculmeu, dar ştiu că fiul meu are mult mai multă nevoie de mine, de aceea vin rarîn ţară şi accept numai propunerile cu adevărat interesante şi care mă solicităcel mult două zile. Nu lipsesc mai mult de lângă fiul meu şi asta ne face bine amândurora”,spune vedeta. Mihaela nu duce însă lipsă de activitate, mai ales că se ocupăîndeaproape de afacerea lansată împreună cu fostul ei soţ, Elan Schwartzenberg.Prezentatoarea a pregătit şi o campanie umanitară ce se va derula prin intermediulmagazinelor „Picioru’ Gras”. „Mă preocupă constant lanţul de magazine Picioru’ Gras,căci e o responsabilitate imensă, pe haine e numele fiului meu...Sunt taremândră să anunţ o campanie care se va derula în ianuarie şi februarie, în toatecele nouă magazine din Bucureşti şi din ţară – invit părinţii să aducă înmagazinele mele toate hainele care le-au rămas mici copiilor lor şi le dau oreducere de 20 la sută din orice cumpără nou. Iar hainele astfel strânse vorîmbrăca nişte copii săraci, din sate uitate de lume şi de noroc. Campania senumeşte «Copilul tău îmbracă un copil sărac» şi e încă o idee care vine însprijinul copiilor nevoiaşi, care mă preocupă de atâta vreme”.

Ofertată de B1TV

Surse din sfera media au declarat,în exclusivitate pentru ziarul „Puterea”, că Mihaela Rădulescu a primit recentpropunerea de a fi gazda unei emisiuni de week-end la postul B1TV. Oferta avenit din partea lui Sorin Oancea, care a deţinut până de curând mai multefuncţii de conducere în cadrul trustului Intact. Oancea s-a „transferat” însă,în noiembrie, în ograda lui Bobby Păunescu, iar în prezent deţine jumătate dincompania care va opera postul B1TV începând cu luna ianuarie. Întrebată dacă vaaccepta oferta primită, Mihaela Rădulescu s-a limitat la un răspuns evaziv: „Nucomentez niciodată propunerile profesionale”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638952-04-11
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Braconier ucis de un porc MISTREŢ Acum 6 ore | (3)
Eveniment

loading...