2016-10-22 03:01

MONDEN


Mihaela Rădulescu, admiratoarea dantelei

 |  14:00
Mihaela Rădulescu, admiratoarea dantelei

Mihaela Rădulescu spune că este admiratoarea dantelei. „Dana Budeanu mi-a deschis pentru prima oară ochii spre dantelă. Aveam o reţinere, pentru că am crezut că dantela se poartă numai pe dedesubt. Între timp, am descoperit frumuseţea şi feminitatea rochiilor din dantelă, dar m-am lăsat greu convinsă“, a explicat Mihaela la „Ce se întâmplă, doctore?", la PRO TV. Dantela este unul dintre materialele-vedetă din atelierul Daniel Budeanu. Stilista foloseşte materiale demne de un designer internaţional de renume: dantela Sophie Halette, din care a fost confecţionată şi rochia de mireasă a ducesei de Cambridge, Kate Middleton, precum şi stofe comandate la atelierul de unde se aprovizionează şi Karl Lagerfeld, designerul Casei Chanel.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-05

Mai multe imagini:
Mihaela Rădulescu, admiratoarea dantelei
zoom

TAGURI: Mihaela Radulescu, dantela, Dana BudeanuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Doi deputați PNL trec la PSD Se apropie alegerile, încep și migrările politice în căutarea unui loc mai bun sub soare.... 10 Oct 2016 | (1)
Magistrații îi cer premierului o soluție la problema salariilor Presedintele UNJR, Dana Girbovan, i-a transmis, miercuri, o scrisoare deschisa premierului Dacian... 05 Oct 2016 | (2)