2016-12-09 03:58

MONDEN


Mihaela Rădulescu, admiratoarea dantelei

 |  14:00
Mihaela Rădulescu, admiratoarea dantelei

Mihaela Rădulescu spune că este admiratoarea dantelei. „Dana Budeanu mi-a deschis pentru prima oară ochii spre dantelă. Aveam o reţinere, pentru că am crezut că dantela se poartă numai pe dedesubt. Între timp, am descoperit frumuseţea şi feminitatea rochiilor din dantelă, dar m-am lăsat greu convinsă“, a explicat Mihaela la „Ce se întâmplă, doctore?", la PRO TV. Dantela este unul dintre materialele-vedetă din atelierul Daniel Budeanu. Stilista foloseşte materiale demne de un designer internaţional de renume: dantela Sophie Halette, din care a fost confecţionată şi rochia de mireasă a ducesei de Cambridge, Kate Middleton, precum şi stofe comandate la atelierul de unde se aprovizionează şi Karl Lagerfeld, designerul Casei Chanel.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-05

Mai multe imagini:
Mihaela Rădulescu, admiratoarea dantelei
zoom

TAGURI: Mihaela Radulescu, dantela, Dana BudeanuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Schimbarea la faţă a politicienilor din eşalonul doi. Azi, Cristian Rădulescu. Imagini cât mii de cuvinte Cristian Rădulescu, născut pe 13 noiembrie 1955, în comuna Ceraşu, judeţul Prahova, este... 22 Noi 2016 | (0)
DNA solicită condamnarea deputatului Cătălin Rădulescu la închisoare cu executare DNA a solicitat luni, la ÎCCJ, condamnarea deputatului PSD Cătălin Rădulescu la trei ani de... 05 Dec 2016 | (0)