2017-01-21 00:04

MONDEN


Mihaela Rădulescu: Am strâns haine groase pentru sinistraţi, dar există ticăloşi care vând ajutoarele!

 |  17:05
Mihaela Rădulescu: Am strâns haine groase pentru sinistraţi, dar există ticăloşi care vând ajutoarele!

Aflată departe de ţară, Mihaela Rădulescu nu poate rămâne indiferentă la suferinţele celor afectaţi de zăpadă şi s-a alăturat campaniei “În realitate eşti mai bun” iniţiată de Realitatea TV. Diva susţine că este nevoie de persoane de încredere care să distribuie ajutoarele pentru sinistraţi pentru că ea a întâlnit chiar şi preoţi care vindeau ceea ce ar fi trebuit să ofere în mod gratuit celor amărâţi.

“Am întâlnit cazuri în care se împărţeau ajutoarele după ce pleca armata în funcţie de prieteni şi de bani. E nevoie la faţa locului de un alt tip de comandament. E nevoie de cineva de încredere care să împartă ajutoarele pe caprării. Există şi ticăloşi care vând ajutoarele. Disperarea naşte monştri. În alte păţi preotul cerea bani ca să împartă ajutoarele. Dacă puteţi transmite mai departe, trebuie să fie cineva de încredere”, a declarat Mihaela Rădulescu la Realitatea TV.

Diva susţine că prietenele ei de la Monaconu au rămas indiferente rugăminţilor sale de a dona haine groase pentru sinistraţii din România: “Mi-am mobilizat toate prietele de aici, din Monaco, şi le-am rugat să vină cu toate hainele groase, cu pături şi le voi trimite mâine. Toată lumea face lucruri minunate. Văd că mai ales oamenii sărmani fac asta, ca de obicei. Mă bucură ceea ce faceţi voi, Realitatea TV. Nu a fost nevoie să zic de două ori, ştiau toţi de pe posturile străine, care transmit situaţia. Au venit cu haine de o calitate impresionantă, cât mai groase. Am şase valize. Mi-am folosit reţelele de socializare. Eu nu aveam vreo îndoială că românul va reacţiona. Mă doare câţi parlamentari din România stau cu Ipad-ul în faţă şi dacă îi punem lângă un copil care nu are ce mânca, peisajul e absurd. Vine vremea şi mai urâtă, vor veni inundaţiile. Hai să adunăm cât mai mult. Mulţumiri Armatei, care sapă şi pune mâna pe lopată".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-02-22

TAGURI: mihaela radulescu, sinistrati, zapada, campanie, realitatea tv, ajutoare, MonacoComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image