2018-12-19 14:13


Mihaela Rădulescu spune că a declinat toate ofertele de emisiuni permanente: „Nu mai negociez cu nimeni, nu-mi schimb viaţa mea şi pe a copilului”

 |  18:23
Mihaela Rădulescu spune că a declinat toate ofertele de emisiuni permanente: „Nu mai negociez cu nimeni, nu-mi schimb viaţa mea şi pe a copilului”

Mihaela Rădulescu ne-adeclarat că a refuzat toate ofertele pentru a realiza emisiuni permanente înRomânia, întrucât nu este dispusă să îşi schimbe din nou viaţa, şi cu atât maipuţin să-i dea peste cap existenţa fiului său, Ayan, în vârstă de 5 ani. Astfel,negocierile dintre vedetă şi postul B1 TV - care îi propusese să fie din nougazda emisiunii „Duminica în familie” - au eşuat, chiar dacă sursele noastredin cadrul echipei de producţiei se arătau, nu de mult, foarte încrezătoareîntr-un rezultat pozitiv. Şi anul acesta, Mihaela va fi gazda unor ediţiispeciale de Paşti, la Antena 1 şi totodată, se pregăteşte să-şi lanseze o cartenouă.

Ideea de a se reîntoarceîn România şi de a-şi relua cariera în televiziune, la doi ani după ce s-astabilit, alături de băieţelul ei, la Monaco, nu-i face deloc cu ochiulMihaelei Rădulescu. Cu toate că postul B1 TV, care s-a relansat de curând, ocurtează de câteva luni cu o ofertă tentantă, realizatoarea tv ne-a declarat,ieri, că a refuzat propunerea venită din partea managerilor televiziunii dinCalea Victoriei, pentru că nu doreşte să mai facă schimbări majore în existenţaei. De asemenea, Rădulescu a lăsat de înţeles că B1 TV nu a fost singurateleviziune care a ofertat-o. „Nu mai negociez cu nimeni, am declinat toateofertele. Nu-mi schimb viaţa mea, şi cu atât mai puţin pe a copilului. Vinpentru ediţii speciale şi-atât. La Antena 1”, a declarat pentru „Puterea”Mihaela Rădulescu. Ca urmare, ea a venit deja în ţară, unde pregăteşte douăemisiuni ce vor fi difuzate de Antena 1, în duminica Paştelui, respectiv a douazi de Paşti.

Tratativele dintrevedetă şi postul controlat de Sorin Oancea durează de mai bine de trei luni şivizau revenirea pe „sticlă” a Mihaelei, în calitate de prezentatoare a„Duminicii în familie”. Unul dintre cele mai logevive programe de televiziune,emisiunea a rulat timp de 10 ani la Antena 1, însă formatul a fost recentachiziţionat de B1 TV, iar managerii postului nu au conceput o altă gazdă maipotrivită decât cea care a consacrat producţia pe piaţă. Vedeta urma să lucrezealături de vechea sa echipă, condusă de producătoarea Corina Voicu, însărealizarea proiectului ar fi presupus prezenţa săptămânală în România aMihaelei. Acesta a fost principalul motiv pentru care negocierile au eşuat,căci realizatoarea tv nu doreşte să-l bulverseze pe fiul ei cu o nouă schimbarede reşedinţă, după ce acesta a fost înscris la şcoală în Monaco, unde are deja prietenişi o viaţă plăcută.

Lansează o carte nouă în luna mai

Autoare a două volume cares-au vândut ca pâinea caldă - „Despre lucrurile simple” şi „Nişte răspunsuri” -Mihaela Rădulescu se pregăteşte acum pentru o nouă lansare de carte. Înparalel, de fiecare dată când revine în ţară, vedeta spune că se ocupă de bunulmers al magazinelor de haine pentru copii deschise alături de fostul ei soţ,Elan Schwartzenberg. „Lansez la târgul de carte din mai un nou volum şi lucrezpentru lanţul de magazine «Picioru’ Gras».”,ne-a spus Mihaela.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-05-16
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...