2016-10-24 17:27

MONDEN


Mihaela Rădulescu, supersexy în rochiţă de dantelă VIDEO

 |  14:36
Mihaela Rădulescu, supersexy în rochiţă de dantelă VIDEO

După o perioadă de absenţă din paginile mondene româneşti, Mihaela Rădulescu revine, în forţă, cu o reclamă pentru colecţia de debut a criticului vestimentar Dana Budeanu. La 43 de ani, diva este foarte sexy şi feminină şi apare îmbrăcată într-o rochiţă albă de dantelă, îmbinând atitudinea provocatoare cu una inocentă şi vulnerabilă.

"Colecţia Danei este atât de feminină şi atât de pe gustul meu, încât mi ar fi părut rău dacă altcineva i-ar fi fost imagine, nu puteam să refuz aşa ceva", a spus Mihaela Rădulescu la lansarea colecţiei Lolita. În viziunea Danei Budeanu, "Lolita" este copilul ascuns din fiecare femeie, inocenţa celui mai pur sentiment, senzualitatea propriei feminităţi acoperită insesizabil de texturi preţioase.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-01-29

Mai multe imagini:
Mihaela Rădulescu, supersexy în rochiţă de dantelă VIDEO
zoom

TAGURI: mihaela rădulescu, Lolita, dana budeanuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Doi deputați PNL trec la PSD Se apropie alegerile, încep și migrările politice în căutarea unui loc mai bun sub soare.... 10 Oct 2016 | (1)
Magistrații îi cer premierului o soluție la problema salariilor Presedintele UNJR, Dana Girbovan, i-a transmis, miercuri, o scrisoare deschisa premierului Dacian... 05 Oct 2016 | (2)