2017-01-17 09:36

MONDEN


Mihaela Tatu: Abia aştept să revin la tv!

 |  21:00
Mihaela Tatu: Abia aştept să revin la tv!

Anul trecut, Mihaela urma un tratament naturist şi era convinsă că poate evita intervenţia chirurgicală care să-i extirpe fibromul uterin, însă inevitabilul s-a produs în luna mai a acestui an. După operaţia de cinci ore care s-a terminat cu bine şi a fost evitată histerectomia, vedeta de la Antena 2 a trecut printr-o perioadă de şase luni de recuperare. Acum se simte bine şi susţine că îşi doreşte foarte mult să revină pe „sticlă”, mai ales că un prieten drag i-a spus că este „condamnată la celebritate”.

Problemele de sănătate ale Mihaelei Tatu s-au agravat în luna mai a acestui an şi chiar dacă dimensiunile fibromului uterin scăzuseră în urma tratamentelor naturiste, medicul a trimis-o direct în sala de operaţii. După o intervenţie chirurgicală de aproape şase ore, petrecută într-o clinică particulară din Bucureşti, a fost îndepărtat fibromul, reuşindu-se evitarea histerectomiei care ar fi lăsat-o pe Mihaela Tatu fără aparatul reproducător. Deşi şi-a dorit foarte mult să păstreze pentru ea acea perioadă din viaţa ei, vedeta de la Antena 2 a trebuit să clarifice problemele de sănătate pe care le-a avut pentru că apăruseră zvonuri cum că suferă de cancer. „Medicul a făcut o adevărată operă de artă”, a declarat Tatu, la o lună de la operaţie, pentru revista „OK“. “Procedura a durat 5-6 ore şi a fost foarte delicată şi foarte dificilă, pentru că totul a fost reconstruit, dar şi pentru că atunci când m-au deschis au mai descoperit „mici“ complicaţii. Uterul meu avea aderenţe cu alte organe. A trebuit să-l scoată şi să-l cureţe bucăţică cu bucăţică. Doctorul mi-a refăcut atât ţesutul nervos, cât şi pe cel muscular”, a specificat Mihaela. Perioada de recuperare s-a încheiat recent, iar prezentatoarea emisiunilor „Celebri sau Nu“ şi „Hanul lu' Tatu“ de pe Antena 2 a apărut pentru prima dată la televizor, în emisiunea Iulianei Tudor de la TVR 1, “O dată-n viaţă”. “Nu ştiu dacă la începutul anului, dar o să revin cu siguranţă la televizor! Mi-e drag de lumea de pe platourile de televiziune, mi-e dor de telespectatori. Vorbeam cu un prieten care-mi spunea: «Mihaela, unii oameni sunt condamnaţi la celebritate! Tu eşti unul dintre ei». De mult timp mi-e dor de emisiunea mea. Mi-e dor de când am ieşit din spital, când au început să mă sune toţi interpreţii de muzică populară să mă întrebe de ce nu este emisiunea duminică. Mulţi dintre ei au fost alături de mine în timpul acestor şase luni de recuperare…”, a declarat Tatu pentru site-ul iulianatudor.ro

„Adrenalina, numele tău e Tatu!”

Îmbrăcată în costum popular, vedeta Antena 2 a reprezentat Moldovaîn emisiunea Iulianei Tudor, a cântat, a dansat şi s-a simţit excelent. Dacă ar fi să caracterizeze prezenţa ei de la “O dată-n viaţă”, Mihaela Tatu ar spune “Adrenalina, numele tău e Tatu!”. “E o emisiune epuizantă atât pentru ea, cât şi pentru cei invitaţi: treci de la bună-dispoziţie, de la cântec şi joc, la momentul când ţi se rupe sufletul în două ascultându-i pe cei care-şi spun povestea de viaţă în emisiune. Ai vrea să-i ajuţi pe toţi... şi te întristezi gândindu-te cât de greu le este. Apoi trebuie iar să capeţi o stare de bună-dispoziţie, pentru următoarea probă artistică, sau pentru a-i susţine pe tinerii care sunt la început de drum în carieră şi vin la emisiune să cânte folclor”, susţine Tatu.

Mama nu a lăsat-o să devină actriţă

În vinerea din 2 decembrie, Mihaela a fost în formă maximă şi şi-a amintit de visele sale din copilărie: “Mie-mi place să cânt, să dansez... Nu sunt foarte bună, nu le pot face pe toate foarte bine. Eu m-am visat actriţă, dar nu m-a lăsat mama. Pe vremea mea treaba asta cu actoria nu era privită foarte bine, nu părea un mediu foarte serios... Dar uite că... dacă e să fie, până la urmă destinul are grijă de visele noastre. Dacă e să faci ceva pentru public, până la urmă viaţa te pune în postura respectivă. N-am fost pe scenă ca actriţă, dar de 20 de ani sunt în faţa oamenilor, întâi ca realizator de emisiuni radio, apoi ca om de televiziune”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-10-01

TAGURI: mihaela_tatu, operaţie, fibrom_uterinComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image