2017-01-22 01:45

MONDEN


Mihaela Tatu, după ce a fost la un pas de moarte: „Parcă m-am mai născut o dată!”. Prezentatoarea va reveni în televiziune peste două luni

 |  18:50
Mihaela Tatu, după ce a fost la un pas de moarte: „Parcă m-am mai născut o dată!”. Prezentatoarea va reveni în televiziune peste două luni

Dată „dispărută” de pe micul ecran de câteva luni, Mihaela Tatu mărturiseştedetalii impresionante despre recentele evenimente din viaţa ei, când s-aconfruntat cu o problemă de sănătate ce i-ar fi putut fi fatală: un fibrom.Într-un interviu deschis pe care l-a trimis presei, prezentatoarea tv declară căs-a rugat mult ca să depăşească acest obstacol, că analizele de după intervenţiachirurgicală pe care a suferit-o îi dau motive de optimism, dar că preferă săse recupereze complet înainte de a reveni pe „sticlă”.

Întrebată de ce ultimelezvonuri în ce o priveşte spuneau că nu mai lucrează la Antena 2, unde prezentaemisiunile „Celebri sau nu” şi „Hanul lui Tatu”, vedetă tv a răspuns: „Guralumii... Pur şi simplu, sunt în concediu medical. Dar e posibil că publicul săgândească orice, pentru că totul s-a petrecut foarte repede. Şi mă sună şi acumprieteni, amici, care mă întreabă ce-i cu mine şi cu emisiunile. Am avut oproblemă de sănătate pe care am depăşit-o cu bine. Mulţumesc Celui de Sus, cufoarte bine. M-am operat. Anul trecut, în mai, am descoperit că am un fibromcam măricel. Bine vascularizat şi care creştea precum Făt- Frumos. Ce bine e căacum pot glumi şi vorbi detaşat despre asta! Am primit tot felul de indicaţiicu privire la natura operaţiei pe care ar trebui să o fac. Am ales timp deaproape un an, un tratament homeopat. Trebuie să fii foarte disciplinat şi săai răbdare atunci când alegi acest fel de tratament. Acum o lună am fost la uncontrol la dr. Poiana, medicul care a avut în toată această perioadă grijă demine, şi am constatat că ''chiriaşul'' meu a scăzut, dar a şi necrozat. Şi astaa necesitat o operaţie de urgenţă. Dar pentru că sistemul meu endocrin funcţioneazăla cote normale, dr. Poiana, împreună cu mine, am ales să nu facemhisterectomie totală. Totul s-a petrecut foarte repede. Acum sunt înrecuperare, pentru că nu a fost o operaţie uşoară. A durat vreo cinci ore, dartotul e bine, când se termină cu bine!”, povesteşte Mihaela Tatu.Prezentatoarea tv spune apoi că se simte foarte bine după ce medicii i-au înlăturatfibromul. “Am senzaţia că s-a mai încheiat un capitol din viaţa mea, că am înfaţă un nou început şi că dacă voi avea grijă cum trebuie de mine, voi mai aveamultă treabă de acum încolo. Acum îmi dau seama cât de mult rău am suportat untimp, şi e fantastic să te trezeşti dimineaţa şi să nu te mai deranjeze nimic,făcând abstracţie de durerile inerente ale operaţiei. Fibromul este o afecţiunea femeilor zilelor noastre. Dar fiecare simte altfel şi fiecare organism esteunic. Încă o dată spun ce este obligatoriu necesar cel puţin un control generalpe an, mai ales ginecologic. Trebuie să consultaţi doi, trei medici până luaţi decizia cea mai bună şi trebuie săaveţi încredere în voi că totul are cel puţin o rezolvare. Psihic, am trecutmai bine peste această operaţie decât peste cea de la genunchi, dar a maitrecut timpul şi m-am mai înţelepţit.

“Nu prea am avut nevoie de nimeni”

Mihaela Tatu povesteşte, mai departe, despre ceicare i-au fost alături în ultima perioadă, şi care au ajutat-o să treacă mai uşorpeste necazul suferit. “Atunci când eşti în mijlocul ''evenimentului'' eu (vorbescstrict despre mine) nu prea am avut nevoie de nimeni. Peste asta treci singur. Şieu, oricum, sunt o persoană mai discretă cu viaţa mea, mai ales cu situaţiilede acest fel. Dar după operaţie, te simţi foarte bine să ştii că cei dragi,apropiaţi sunt alături de tine. La clinica m-a dus o prietenă, apoi Ioana (n.r.,fiica ei) a stat cu mine. Din clinică m-a scosaltă prietenă. Ioana s-a mutat cu mine vreo două, săptămâni pentru că am avutnevoie de ajutor şi mi-am dat seama, încă o dată, ce echipă grozavă facem.Apoi, prietenii din cercuri diferite au sunat şi s-au programat, care să vinăziua să mă scoată la plimbare”.

“Dumnezeu are o slăbicine faţă de mine”

Vedeta tv a vorbit şi despre ajutorul divin pe carel-a simţit din plin în acest impas. “Nimic din ceea ce fac şi sunt nu s-arîntâmpla fără ajutor divin. Cred cu toată fiinţa mea în Dumnezeu. Şi ştiu căDumnezeu pe toţi ne iubeşte, dar parcă faţă de mine are o slăbiciune. Când suntla limită, simt cum îmi întinde umărul să mă sprijin”. Cât despre revenirea pemicul ecran, Tatu declară că îşi doreşte să se refacă în totalitate înainte dea apărea din nou în faţa camerelor. “În televiziune, voi reveni după ce mă voirecupera temeinic. Am făcut o dată o greşeală, atunci după operaţia de lagenunchi, să mă întorc repede, fără să-mi fac recuperarea de care aveam atâtanevoie. Asta am învăţat în timp - că fiinţa ta este cea mai importantă şi cădacă nu ai grijă de tine, nimeni nu are. Iar dacă dai rateuri, tu eşti celvinovat. Voi reveni în două luni, despre emisiuni şi formate, în acest momentnu poate fi vorba. Repet, acum mă refac”. În încheiere, Mihaela Tatu spune căstarea ei este astăzi mult mai bună şi îndeamnă femeile să aibă mai multă grijăde sănătatea lor. “Pentru mine, Berbec fiind, începuturile sunt revigorante şibinefăcătoare. Este extraordinar ce proaspătă şi curată mă simt. Şi simt obucurie imensă să o iau de la început. Parcă m-am mai născut o dată! Şi nu-mipot explica de ce. Acum sunt şi odihnită. Dorm mai mult, citesc, mă plimb uşor.S-a aşternut un fel de linişte şi armonie şi echilibru. E mare lucru şi de multnu am mai simţit aşa. De asta am nevoie în această perioadă. Ce va fi peste douăluni, vom vedea. Ca o concluzie, sunt bine, analizele după operaţie sunt bune,mă voi întoarce după recuperare în Antena, iar pentru voi, doamnelor... ca săcitez o acţiune pe care o salut, să nu uitaţi cât de mult contaţi, înainte deorice, în vieţile voastre. Aşa că, aveţi grijă de voi!”, sfătuieşte MihaelaTatu. C.S.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639250-03-20Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ANDRADA_70_70
21 Iun 2011

Multa sanatate,Mihaiela.
TEODOR
22 Iun 2011

Mihaela,multa sanatate iri doresc eu si familia mea!Ai grija de tine!Acum,asta e cel mai important!

Adauga un comentariu

Random image