2018-11-19 07:46


Mihai Bendeac n-a vrut să fie „Burlac”

 |  15:50
Mihai Bendeac n-a vrut să fie „Burlac”

Cu toate că pare greu de crezut, Mihai Bendeac ar accepta să fie următorul „Burlac”, la Antena 1. Se pare că, schimbările recente din formatul emisiunii nu l-au lăsat indiferent pe acesta, care a primit cu siguranţă o propunere din partea producătorilor. Chiar şi aşa, realizatorul nu este de acord cu felul în care este făcută emisiunea şi critică dur formatul acesteia.

După ce Vladimir Drăghia a părăsit show-ul de la Antena 1, probabil că producătorii au avut o întreagă listă cu domni celebri şi neînsuraţi care să îi ia locul.  Chiar dacă Mihai Bendeac e clar că nu le-a acceptat o eventuală ofertă în acest sezon, el se gândeşte că ar putea să devină următorul „Burlac“. Dar cu anumite condiţii. „Dacă show-ul «Burlacul» ar fi făcut ca la carte, profesionist, cu buget adevărat, precum în State, cu miză adevărată (adică, orice-ar fi, la final “Burlacul” se însoară), cu respectarea la secundă a formatului original (care e un extraordinar experiment psihologic şi social), aş fi 100% de acord să particip. Dar numai în contextul în care, repet, ar exista resursele pentru televiziune adevărată, nu suşă! Ce părere ai?“, a scris Bendeac pe Facebook.

Vrea să se perfecţioneze în străinătate

În urmă cu ceva timp, actorul Mihai Bendeac a luat o hotărâre importantă, aceea de a se retrage din televiziune şi de a părăsi România pentru următorii doi ani. Acesta vrea să se mute în America pentru a se perfecţiona şi pentru a aduce schimbări importante în filmul românesc.

„Aşa cum am anunţat cu alte ocazii, în 2014 mă retrag din ceea ce înseamnă televiziune, urmând a apărea cu maxim două spectacole de televiziune pe an, în ocazii precum Crăciunul sau Revelionul. Îmi doresc însă şi să punem pe picioare, între timp, un sistem de a face film aşa cum nu s-a făcut în România. De multe ori, cadrele de 5-6 minute cu actori îmbrăcându-se, spălându-se sau mâncând, ascund (în spatele snobismului unor critici şi al unor jurii) incapacitatea noastră de a scrie şi a monta dinamic, comercial. Iubitorii de film vor să-şi ia floricelele şi să-şi petreacă seara în compania unui film românesc ce îşi propune să-i facă să plângă sau să râdă, nu să-i chinuiască trei ore. Îmi doresc totodată foarte mult să readuc la televizor TEATRUL. E cel mai mare pariu al meu. Şi îl voi câştiga”, povesteşte acesta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639560-10-18

TAGURI: Mihai Bendeac, “Burlac”, conditii
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...