2017-01-19 21:35

MONDEN


Mihai Bendeac, pasionat de comunism

 |  13:09
Mihai Bendeac, pasionat de comunism

Invitat la o editie specială a emisiunii "Secvential" de la Antena 3, actorul Mihai Bendeac a povestit că încă de mic îi plăcea să imite diverse personaje. Unul dintre aceste personaje era chiar conducătorul Nicolae Ceausescu.

Mihai Bendeac a recunoscut că îl pasionează o anumită perioadă din istoria Romîniei - comunismul. "Am început să citesc cărţi, am început să am apoi acces la documentare", a mărturisit Mihai Bendeac. Mai mult, încă de mic îŞi exersa talentul actoricesc, la petreceri, la cererea părinţilor. "Pe la 11 ani am început să îl imit pe Ceauşescu. Imitam mai multe personaje, printre care şi ăsta. Mă puneam ai mei: 'Ia, imita-l pe Ceauşescu!'. Eram un fel de maimuţică la petreceri", a dezvăluit Bendeac. El nu are o preferinţă pentru acest personaj. "Nu neaparat Ceauşescu, dar e unul dintre personajele cele mai dorite. Atunci când îl imit pentru prieteni, pentru familie, îl imit altfel decat îl imit pentru televizor. Sunt lucruri care nu pot fi spuse pe post", a mai spus prezentatorul emisiunii "În puii mei" de la Antena 1.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-05-21

TAGURI: Mihai_Bendeac, comunism, CeausescuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

CITITOR
27 Dec 2011

Tipul de comedie a acestui asa zis actor ar trebui interzis pe posturile de televiziune. Desi sunt la o varsta rezonalbila,cand vad o secventa cu acest individ ma sperii,ma gandesc la impactul social,la faptul ca ar putea deveni model de comportament.Este incult,vulgar,un pericol social.
MIHAI
27 Dec 2011

Nu stiu cum de nu-si dau seama cei responsabili de le posturile antenelor, ca aparitia :marelui: actor Mihai Bendeac, face sa le scada interesul telespectatorilor de a se mai uita la vreuna din ele. Este mediocru, vulgar si prost aducat. Probabil o fi un :actor: FOARTE IEFTIN si este convenabil pe timp de criza.

Adauga un comentariu

Random image