2017-01-18 14:23

MONDEN


Mihai Bendeac sare la gâtul colegilor: Mi-e scârbă

 |  14:46
Mihai Bendeac sare la gâtul colegilor: Mi-e scârbă

Vedeta emisiunii «În Puii Mei», de la Antena 1, s-a supărat pe colegii lui din TV şi le-a transmis un mesaj. Aseară, în emisiunea  «Un Show Păcătos» a fost invitat designerul Răzvan Ciobanu, care a povestit despre orientarea lui sexuală şi perioada în care era dependent de droguri. Ce l-a deranjat pe Mihai Bendeac a fost că producătorii emisiunii l-au făcut pe designer «păcătos».Şi asta din cauza titlului, care suna aşa: «Confesiunile unui păcătos. Cum a ajuns Răzvan Ciobanu homosexual şi dependent de droguri». Mihai Bendeac a fost foarte iritat de faptul că Răzvan a fost numit păcătos pentru că e homosexual şi că a consumat droguri.«Titlul pe care îl văd afişat acum, în mileniul 3, pe ecranul Antenei 1 mă scârbeşte şi mă face să înţeleg că televiziunea, în loc să ajute acest popor să se deschidă la minte şi să nu mai gândească precum în Evul Mediu, îi cântă în strună şi întreţine concepţiile învechite, retarde şi rupte de lumea civilizată. Titlul suna aşa: "Confesiunile unui păcătos. Cum a ajuns Răzvan Ciobanu homosexual şi dependent de droguri". Nu ştiu cine a fixat acest titlu. Poate producatorul. Oricine ar fi, merită călcat în picioare. Luaţi-vă porţia de babalâci care se înghesuie la biserică pentru apă sfinţită, poate se ridica ratingul cu ei. A considera homosexualitatea un păcat şi a pune problema la acest mod, demn de jegurile alea de emisiuni "Refletor" de pe timpul comunismului care înfierau capitalismul, este jenant şi ruşinos. Mi-e scârbă!», a spus Bendeac.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-05-06

TAGURI: Bendeac, droguri, homosexualitate, comunismComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

G
30 Noi 2011

Mare dobitoc esti, ma i Bendeac, cum ai aparut pe lumea asta nu se poate explica , ai fost un acc ident regretabil, cred ca le pare rau parintilor t ai.
FLORIN
30 Noi 2011

Bendeac este un jeg...dep endent de prostia celor c are-l promoveaza. avorton bun de tomberonul din sp atele blocului!
RADU
01 Dec 2011

cum este emisiunea sa- ad ica un rebut absolut, la care nu potzi rade nici b atut-, asa este si acest cogitator de doi bani. ne infuriem pe manelisti, d ar emisiunea "in puii mei " este o proba absoluta d e cretinism si vulgaritat e. uite cine da lectii de morala!du-te, ba, si tre ge lantul dupa tine!
MIRELA
01 Dec 2011

Absolut de acord cu cei c e au comentat. Am incerca t sa prind mesajul din " creatiile " lui Bendeac, dar acesta nu exista. Va i de capul lui !
PEDRO
02 Dec 2011

Semoaka....esti bula.ngiu ......si mare prvers. :) bv Bendeac.
DORINA
02 Dec 2011

Nu sunt o fana a lui Miha i Bendeac, dar acum sunt de partea lui. Razvan Cio banu m-a impresionat prin discretia, sinceritatea si demnitatea lui. Consid er ca si Capatos a exager at cu intrebarile insista nd asupra subiectului can d era evidenta dorinta in vitatului de a incheia ac el subiect. Mai avem mult pana vom invata sa ne re spectam unii pe altii!
MATEI
02 Dec 2011

Nu inteleg de ce d-ul Ben deac considera ca in seco lul XXI a fi drogat si ho mosexual reprezinta o vir tute. Ambele practici sun t excese personale ce nu au nimic comun cu civiliz atia si morala. Pot fi to lerate, dar nu constituie motiv de mandrie pentru nimeni. Dovada ca practic antii lor au mari retiner i in a se afisa ca practi canti ai respectivelor pl aceri. In plus, nu evolut ia societatii a impus leg alizarea lor, ci decizia unor politicieni. Nimeni nu a organizat un referen dum pe aceasta tema, deoa rece, daca acesta ar fi a vut loc, cu siguranta ca legalizarea drogurilor us oare si a homosexualitati i ar fi iesit din discuti e. Si asta o spun fara pa tima.
IOAN
02 Dec 2011

Cred ca Bendeac ar trbui sa citeasca cu mare atent ie comentariile de mai su s si sa-si revizuiasca at itudinea fata de cei car e inca il mai urmaresc pe micul ecran. Nu se poate , nu este admis, ca tu sa -ti permiti sa-i faci pe cei care nu au varsta ta "babalaci" sau ca sunt de pasiti, ca nu te inteleg. Desi D-le cred ca ai tal ent dar consider ca esti nesimtit. Sa-ti aduci ami nte ce gest obscen ai fac ut cand ai citit la incep utul unei emisiuni scriso area trimisa de un grup d e pensionari, scrisoarea care dealtfel a fost scri sa cu mult bun simt. Daca vrei sa mai fi urmarit l asa ingimfare la o parte si fi tu, ca talent ai.
OANA
19 Dec 2011

Domnule Matei, ce inseamn a pt dvs virtute, faptul ca dai o muie si i-o trag i unei pupeze, sau ca bei ceva si iti bati mama, n evasta sau violezi copii? Nu, nu este o virtute fa ptul ca te-ai drogat,exac t cum nu e nici alcoolism ul, boala romanului, dar faptul ca esti homosexual este o problema la fel c um si heterosexualitatea este. Homosexualitatea nu este un exces personal, dar probabil ca ai vrut s a arati ca stii mai mult de 10 cuvinte si nu stiai cum sa-l pui in contex. O zi buna!
MIHAI
19 Dec 2011

Mai Bendeac, sa sti ca am vrut, dar nu pot sa- ti spun domnule, pentru c a nu meriti. Tu ai cumva habar cat de ;mare; este valoarea ta de actor?, ca t sunt de putini cei ce s e mai uita la scalambaiel ile tale si la glumele PR OASTE pe care le faci?. M a mir cum de te-au angaja t antena 1 si cum de n-au observat , pentru ca sunt multi ca mine care atunci cand apari tu cu p rogramul tau, schimb imed iat canalul tv si banuisc ca scade si retingu l postului. Vazand ardoar ea cu care aperi drogatii si homosexualii, ma face sa cred ca si tu sau a propiatii tai faceti par te di aceeasi categorie.C red ai face bine sa te ma i uiti si-n oglinda si s a-ti revizuiesi atat ima ginea fizica si pe cea co nceptuala, daca vrei sa d evii un om NORMAL.
ANDREI
19 Dec 2011

Nu ma intereseaza nici Be ndeac nici Ciobanu... Ce fac este problema lor. Ce nu inteleg motivul pentr u care Bendeac s-a supara t..."Mihai Bendeac a fost foarte iritat de faptul că Răzvan a fost numit păcătos pentru că e ho mosexual şi că a consum at droguri". Dar ce anume este homosexualitatea si consumul de droguri??? O virtute? Asta trebuie pr omovat? Ce trebuie sa fac a televiziunile? Nu mai d ai de o emisiune in care curvele si tampitele sa n u se bage in seama, acum facem la fel si cu homose xualii si drogatii? Proba bil Bendeac le-a incercat p eamandoua de se revolt a asa.
DRAKANGEL
19 Dec 2011

Mare-i gradina Domnului.. ...continuarea o stiti mi cutilor.La voi e grav dac a un designer e homosexua l,dar va place sa va uita ti toata ziua la stiri sa vedeti cum aia ii taie c apu'la ala,tata violeaza fica si tot asa...astea p t voi sunt normale....cor ect? Parerea mea e ca din cauza oamenilor "romanes ti" ca si voi tara asta n u progreseaza ...sunteti mul prea inapoiati idioti lor.Ce treaba aveti voi d aca cineva are o alta ori entare sexuala?>Pun pa riu ca mai mult de jumate dintre voi sunteti si ma i pacatosi si mai pervers i ca si homosexuali. Voi inca judecati omul dupa o rientarea sexuala ,nu dup a fapte....daca miine des coperiti ca Jennifer Lope z e lesby ....nu-i mai as cultati muzica ? prea in cuiati...prea comunisti.. .prea "chietrosi"........ Desteapta-te romane....st ia ce stia compozitorul. Acuma puteti sa va agitat i ca si coca-cola.....ca peste 10 ani o sa va desc hida copii vostri ochii.. ..cind o sa va zica "tati sunt gay".:))
DRAKANGEL
19 Dec 2011

Va rog sa-mi iertati modu l execrabil in care m-am exprimat. Nu m-am putut a btine si am rabufnit, pen tru ca m-a blestemat DUMN EZEU si ca sa fiu sincer le am pe toate. Sunt alco olic , consumator de drog uri si sunt inebuni t dupa BARBATII frumosi s i bine dotati. Stiu ca nu sunt considerat un om no rmal. Asi dorii sa ma sch imb, dar nu ma pot abtine si continui cu viciile m ele. Cand am scris cele d e mai sus, eram deja duuu s cu capul. Tocmai imi lu asem DOZA si-am mai tras si o vodca mare pentru ca imi asteptam IUBITUL si vroiam sa ma gaseasca bin e dispus.
LIBERTATE
25 Dec 2011

Romanilor trezitiva.Traim in anul 2p12,trebuie sa ne respectam.Nu sintem in evul mediu.De aceea nu p uteti progresa si trai ni velului actual, sinteti u n popor medieval

Adauga un comentariu

Random image