2017-01-24 21:22


Mihai Bendeac se retrage

 |  14:31
Mihai Bendeac se retrage

Actorul Mihai Bendeac a luat o hotărâre importantă, aceea de a se retrage din televiziune şi de a părăsi România pentru următorii doi ani. Acesta vrea să se mute în America pentru a se perfecţiona şi pentru a aduce schimbări importante în filmul românesc.

"Aşa cum am anunţat cu alte ocazii, în 2014 mă retrag din ceea ce înseamnă televiziune ”on daily basis”, urmând a apărea cu maxim două spectacole de televiziune pe an, în ocazii precum Crăciunul sau Revelionul. Îmi doresc însă şi să punem pe picioare, între timp, un sistem de a face film aşa cum nu s-a făcut în România. De multe ori, cadrele de 5-6 minute cu actori îmbrăcându-se, spălându-se sau mâncând, ascund (în spatele snobismului unor critici şi al unor jurii) incapacitatea noastră de a scrie şi a monta dinamic, comercial. Iubitorii de film vor să-şi ia floricelele şi să-şi petreacă seara în compania unui film românesc ce îşi propune să-i facă să plângă sau să râdă, nu să-i chinuie trei ore. Îmi doresc totodată foarte mult să readuc la televizor TEATRUL. E cel mai mare pariu al meu. Şi îl voi câştiga", a scris Bendeac pe Facebook.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-10-17

TAGURI: Mihai_Bendeac, America, spectacole, schimbari, retragere, tvComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SORIN
01 Feb 2012

Cine e Bendeac?
MIHAI
02 Feb 2012

Fekicitari pentru initiativa luata. Acum pot sa deschid televizorul fara grija. Singura frica ce mi-a mai ramas, este ca in loc sa te vad pe tine, sa nu dau de chipul lui basescu sau al lui boc.
Random image