2016-12-04 14:33

MONDEN


Mihai Bendeac se retrage

 |  14:31
Mihai Bendeac se retrage

Actorul Mihai Bendeac a luat o hotărâre importantă, aceea de a se retrage din televiziune şi de a părăsi România pentru următorii doi ani. Acesta vrea să se mute în America pentru a se perfecţiona şi pentru a aduce schimbări importante în filmul românesc.

"Aşa cum am anunţat cu alte ocazii, în 2014 mă retrag din ceea ce înseamnă televiziune ”on daily basis”, urmând a apărea cu maxim două spectacole de televiziune pe an, în ocazii precum Crăciunul sau Revelionul. Îmi doresc însă şi să punem pe picioare, între timp, un sistem de a face film aşa cum nu s-a făcut în România. De multe ori, cadrele de 5-6 minute cu actori îmbrăcându-se, spălându-se sau mâncând, ascund (în spatele snobismului unor critici şi al unor jurii) incapacitatea noastră de a scrie şi a monta dinamic, comercial. Iubitorii de film vor să-şi ia floricelele şi să-şi petreacă seara în compania unui film românesc ce îşi propune să-i facă să plângă sau să râdă, nu să-i chinuie trei ore. Îmi doresc totodată foarte mult să readuc la televizor TEATRUL. E cel mai mare pariu al meu. Şi îl voi câştiga", a scris Bendeac pe Facebook.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-10-17

TAGURI: Mihai_Bendeac, America, spectacole, schimbari, retragere, tvComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

SORIN
01 Feb 2012

Cine e Bendeac?
MIHAI
02 Feb 2012

Fekicitari pentru initiativa luata. Acum pot sa deschid televizorul fara grija. Singura frica ce mi-a mai ramas, este ca in loc sa te vad pe tine, sa nu dau de chipul lui basescu sau al lui boc.

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Se modifică permisele auto. Ce informații vor conține în plus Autoritățile vor să modifice până la sfârșitul acestui an permisele de conducere, astfel ca... 24 Noi 2016 | (0)
Jenson Button şi-a anunţat retragerea din Formula 1 Jenson Button, pilotul echipei McLaren Honda, a anunţat că se va retrage din Formula 1 după... 25 Noi 2016 | (0)