2016-10-20 22:42

MONDEN


Mihai Bendeac: Voi avea decenţa să mă sinucid

 |  14:58
Mihai Bendeac: Voi avea decenţa să mă sinucid

Mihai Bendeac este foarte deranjat din cauza  unui articol apărut în presă din care reiese că între el şi Celia ar exista o poveste frumoasă de dragoste şi că cei doi se afişează mereu în cluburile bucureşterne, unde actorul comandă şampanie scumpă pentru a o impresiona pe cântăreaţă.

"Nu comentez "articolul" şi nici informaţia din titlu. Viaţa mea privată e doar a mea. Ceva însă mă mâhneşte... I-aş dori autorului acestor rânduri un salariu lunar egal cu suma tuturor sticlelor de şampanie pe care le-am comandat eu în întreaga existenţă... Dar nu vreau să moară de foame. Când voi ajunge să cuceresc o femeie cu şampanie, voi avea decenţa să mă sinucid... În rest, numai de bine! Weekend frumos", a postat Bendeac pe Facebook-ul său.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-07-07

TAGURI: Mihai Bendeac, sampanie, relatie, CeliaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Dacian Cioloş: Relația România - Germania, la nivelul cel mai bun și mai intens din istorie Premierul Dacian Cioloş a declarat, luni, că relația dintre România și Germania este la... 04 Oct 2016 | (1)
Circulația metroului pe relația Piața Unirii - Aviatorilor, îngreunată. Trei femei au leşinat Circulația metroului pe relația Piața Unirii - Romană - Aviatorilor se desfășoară cu... 18 Oct 2016 | (0)