2016-12-09 23:23

MONDEN


Mihai Bendeac: Voi avea decenţa să mă sinucid

 |  14:58
Mihai Bendeac: Voi avea decenţa să mă sinucid

Mihai Bendeac este foarte deranjat din cauza  unui articol apărut în presă din care reiese că între el şi Celia ar exista o poveste frumoasă de dragoste şi că cei doi se afişează mereu în cluburile bucureşterne, unde actorul comandă şampanie scumpă pentru a o impresiona pe cântăreaţă.

"Nu comentez "articolul" şi nici informaţia din titlu. Viaţa mea privată e doar a mea. Ceva însă mă mâhneşte... I-aş dori autorului acestor rânduri un salariu lunar egal cu suma tuturor sticlelor de şampanie pe care le-am comandat eu în întreaga existenţă... Dar nu vreau să moară de foame. Când voi ajunge să cuceresc o femeie cu şampanie, voi avea decenţa să mă sinucid... În rest, numai de bine! Weekend frumos", a postat Bendeac pe Facebook-ul său.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-07-07

TAGURI: Mihai Bendeac, sampanie, relatie, CeliaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Alina Gorghiu: Nu există niciun fel de relaţie între PNL şi USR Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, miercuri, la Adevărul Live, că nu există niciun... 07 Dec 2016 | (5)
Abuzurile din Primăria Capitalei nu pot fi anchetate de Avocatul Poporului Juristul Mihai Grigore, cel care a făcut o pasiune din a reclama abuzurile şi corupţia din... 27 Noi 2016 | (0)