2017-01-22 20:37


Mihai Bobonete, schimbare de look

 |  13:52

Mihai Bobonete va fi începând din 1 Martie, Bobiţă, nimeni altul decât cârciumarul satului “Las Fierbinti”.  Pentru rolul din serialul care va  fi difuzat la ProTV, în fiecare joi seara de la 20.30, Mihai Bobonete nu a fost nevoit să slăbeasca sau să se îngraşe, însă a trebuit să facă totuşi un compromis: să-şi lase mustaţă!

“Dinţi falşi nu mi-am pus pentru acest rol pentru că a fost mai apreciata gaura mea dintre masele dâcat un surplus de dinţi - povesteşte cu umor actorul -  în schimb a trebuit să port mustaţă câteva luni bune şi m-a cam tras fiu-meu de ea cam în fiecare seara înainte să adoarmă”, spune Mihai Bobonete. Actorul mărturiseşte că abia aştepta să-şi dea mustaţa jos, astfel că, imediat după ce s-au încheiat filmările la serial a revenit la look-ul său obişnuit.

Mihai Bobonete îi dă viaţă în serialului “Las Fierbinţi” lui Bobiţă, un personaj care trece, în general, drept un sătean cumsecade. “Bobiţă este personajul meu şi e cârciumarul satului. Tipul e un fel de haiduc modern, adică dacă ăia vechi luau de la bogaţi şi dădeau la săraci, ăsta ia şi de la bogaţi şi de la săraci pentru el! – spune Mihai Bobonete despre personajul sau din “Las Fierbinţi”. “E prieten cu Giani (Costi Dita), iar împreună fac un cuplu special în Las Fierbintţi şi aş putea spune că sunt un fel de interlopi rurali la nivel micro – scuze, dar ma bufneşte râsul când mă gândesc la ei şi la ceea ce o să vedeţi în primele episoade!” – povesteste actorul amuzat. “Sunt personaje pe care telespectatorul o să le îndrăgeasca din prima pentru că au carne şi sunt atât de reale pentru zilele noastre, iar totul se concretizează într-o comedie cum n-aţi mai văzut până acum.”, promite actorul de la ProTv.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-08-14

TAGURI: Mihai Bobonete, Pro tv, mustata, look, Las FierbintiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image