2019-02-21 01:54


Mihai Constantinescu: „Elicopter şi Bentley pot avea toţi proştii. Creier, mai puţini!“

 |  20:28
Mihai Constantinescu: „Elicopter şi Bentley pot avea toţi proştii. Creier, mai puţini!“

În timp ce alţii aleargă după averi şi se mândresc prin reviste că augarajul ticsit de limuzine, Mihai Constantinescu priveşte viaţa în roz chiardacă nu are milioane în cont şi spune că cel mai de preţ lucru al său estemintea. Tocmai pentru asta, artistul ne-a declarat că este foarte invidiat şimulţi dintre cei cărora le-ar plăcea să-i semene i-au pus piedici, însă pentru2011 îşi doreşte să răzbească energiile negative pe care le primeşte din toatedirecţiile.

La 64 de ani, Mihai Constantinescu este mai optimist decât oricând. Deşinu este în atenţia publicului ca Anna Lesko sau Laurette şi nici nufrecventează emisiunile-tabloid unde gaşca mondenilor îşi spală rufele murdarecu zâmbetul pe buze, artistul susţine că mai bine rămâne în umbră decât să fieîn lumina reflectoarelor cu asemenea preţ. Este foarte mândru că a reuşit sărămână vertical în această lume unde la modă eşti doar dacă stai cât mai multla orizontală, iar pe scenă ajungi doar dacă te pricepi foarte bine sămânuieşti microfonul, pe play-back. Mihai Constantinescu nu vrea averi şi nicinu priveşte cu jind în curtea ticsită cu limuzine a celor mai avuţi dintremondeni. Este mulţumit cu ceea ce are şi consideră că mintea este cel mai depreţ bun al său. Şi alţii consideră acelaşi lucru, iar Mihai ne-a spus că s-aluptat din greu cu piedicile puse de cei din jurul său, invididioşi pe creierulsău. “Pentru 2011 îmi doresc foarte mult să pun capăt greutăţilor pe care ceidin jur mi le provoacă şi să scap de piedicile care mi se pun, şi în viaţă, şiîn carieră, fără ca eu să fi dorit vreodată rău cuiva. Întotdeauna existăoameni care te iubesc şi oameni care nu te iubesc, iar cei din urmă vor să-ţifacă rău, şi asta dintr-un singur motiv: este foarte greu în viaţa să faci cevace altul a făcut şi tu nu poţi. Şi atunci apare o invidie şi dorinţa de a punebeţe-n roate celorlalţi. Cea mai mare chestiune pentru care ai putea fiinvidiat este creierul pe care îl ai şi ceea ce poţi face cu el. Mintea estecea mai mare valoare a unui om. Trei maşini, un elicopter, un vapor, un Bentleyşi mai ştiu eu ce pot să aibă toţi proştii. Mult mai greu este să ai un creieradevărat! Marea forţă pe care o are orice om este în el însuşi, acolo esteforţa şi puterea, Dumnezeul din tine care te ajută să muţi munţii din loc”,ne-a declarat Mihai Constantinescu.

“Vreau să fiu mai pragmatic la anul, s-a terminat cu boemia!”

Pentru anul care se apropie cu paşi repezi, Mihai speră să vină înatenţia fanilor cu formaţia pe care şi-o doreşte atât de mult şi căreia sechinuieşte să-i pună bazele de vreo doi ani. Din lipsa banilor, dar mai ales ainteresului care se acordă artiştilor din garda veche, Constantinescu a amânatproiectul, însă în 2011 speră să iasă la rampă cu formaţia lui. “Vom cânta şipiese mai vechi, şi mai noi, şi unele care ne plac, şi altele care ne încântămai puţin, dar asta este. Vor fi şi evergreenuri, piese cunoscute, dar şimelodii proprii. Mă bucur că muzica mea încă are succes şi există oameni carefac atmosferă la concertele mele, iar recent, într-un club unde am fost invitatde Brenciu, a fost nebunie. Sub nici o formă nu accept să mă reinventez pentrucă n-aş mai fi eu. Poţi să schimbi un sunet, o linie melodică, dar să cântaltceva decât până acum doar ca să fiu mediatizat mai mult, în nici un caz.M-aş pierde pe mine!”, ne-a spus artistul care în această lună va lansa unalbum care conţine patru discuri, 72 de piese în total, sub numele “Parte dinviaţa mea”. “În 2011 s-a terminat cu boemia, vreau să fiu mai pragmatic!”, ne-aspus Mihai, menţionând că se referă la carieră, şi nu la viaţa privată unde nuse întrevede nici o căsătorie în viitorul apropiat, dar nici în cel îndepărtat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638952-02-25
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...