2016-12-03 16:03

MONDEN


Mihai Morar, agresat verbal în trafic

 |  14:01
Mihai Morar, agresat verbal în trafic

Mihai Morar a avut parte de o întâmplare ciudată în timp ce se afla în traficul din Bucureşti. A întâlnit un bizon care poartă "ghiul şi lanţ" şi care înjură în stânga şi în dreapta. Deşi era departe de maşina şoferului din faţă, Mihai Morar a fost acuzat de către acesta că i-ar fi lovit autoturismul de lux. "Eram în coloană în spatele lui. Oprit. Lanţul şi ghiulul se coboară la mine: "Bă, obositule, de ce m-ai lovit?" Între noi, distanţa de 30 de cm cel puţin", a scris omul de radio pe profilul său de Facebook. Şi pentru că era talentat în ale vorbirii, şoferul agresiv l-a înjurat minute bune pe Mihai Morar. "Îmi ia 5 minute familia lexicală în hiperbolă. Mă trimite la mama. Repet, fără atingere", a adăugat vedeta Antenei 1. Din fericire nu s-a ajuns la agresiuni fizice între cei doi, dar situaţia a avut un final cu totul inedit: "Se uită încă o dată, se convinge că nu l-am lovit, se urcă şi pleacă. Supranatural. Rămân MUT. El, prost", a mai scris acesta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-03-24

TAGURI: Mihai Morar, agresat, traffic, bizonComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Primarul Pandele a băgat frica şi în Dinulescu. Agresatul din Voluntari s-a „înmuiat” Bogdan Dinulescu, rezident în Voluntari, a încercat luni, când primarul general, Gabriela Firea,... 30 Noi 2016 | (0)
Florentin Pandele, cercetat de polițiști după ce ar fi lovit un bărbat Primarul orasului Voluntari, Florentin Pandele, este cercetat de politisti pentru loviri si alte... 29 Noi 2016 | (3)