2017-01-24 09:07


Mihai Morar sare la gâtul jurnaliştilor: Jos labele de pe Ilie!

 |  15:54
Mihai Morar sare la gâtul jurnaliştilor: Jos  labele de pe Ilie!

Mihai Morar a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj cu titlul "Jos Labele de pe Ilie!", prin care vrea să atragă atenţia că românii, în special ziariştii,  nu ar trebui să îl ia la rost pe Ilie Năstase. Întors recent în România, Ilie Năstase a avut un conflict încă de la sosirea pe aeroportul Henri Coandă. Năstase s-a certat cu o echipă de jurnalişti care îl filmau la ieşire din terminal. "Eşti proastă! Te-am invitat eu aici? Eşti proastă, de aia mă comport aşa cu tine!", i-a spus Ilie Năstase jurnalistei.

"Ne închinăm la lideri şi-apoi îi împuşcăm. Ne lăudăm cu idolii abia după ce îi recunosc alţii. Ne mândrim cu ei când, fugari prin lume, străinii habar n-au unde e ţara de pe coperta paşaportului nostru, dar ştiu cine e Ilie Năstase. Ţinem nasul pe sus: 'Ilie e român de-al nostru!' Iar când ne întoarcem în ţară, uităm tot, îl mânjim cu prima ocazie. Dragi 'Ai Mei', nu-l judecaţi. De când îl ştie Pământul, Ilie a fost Nasty. Cereţi-le politicienilor să fie cuminţi, nu lui Nasty. Flegmaţi-i pe primarii şpăgari, nu pe Nasty. Luaţi-i la rost pe dregătorii corupţi, nu pe Nasty. Alergaţi curvele, nu pe Nasty. Până la noi ordine, Ilie e un brand. România, nu. Pentru trei sferturi din Planeta asta, Ilie este România. Iar eu m-am săturat de neterminaţi care îşi scuipă ţara. Cu tristeţe şi un strop speranţă, Mihai Morar (nascut în Ţara lui Ilie)", a scris Mihai Morar pe contul lui de Facebook.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-12-03

TAGURI: Mihai_ Morar, Ilie_Nastase, jurnalisti, mesaj, conflictComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PIT
03 Feb 2012

Datorita acestui cult al personalitatii si o iau in cap toti inbuibatii toate vedetele de rahat se apara intre ele,ori e lege pentru toti ori face fiecare ce vrea si flegmeaza pe cine vrea ca doar daia e democratie cum marele Morar are dreptul la opinie asa si noi cei de jos avem dreptul la opinie,Lucescu poate sa doboare tramvaiul ca de e cineva,Ilie poate sa bage mana adanc da sa si-o bage la el in nadragi la privat nu la stat,Tiriac are si el halca lui astea sunt valorile de care suntem mandrii afara.PS poate daia fura si romii pe afara avand asemenea exemple demne de urmat
Random image