2018-12-17 15:05


Mihai Trăistariu: “La 30 de ani, pasiunea nu mai contează aşa de mult într-o relaţie”. Cântăreţul spune că este mai importantă liniştea, armonia şi siguranţa financiară

 |  18:54
Mihai Trăistariu: “La 30 de ani, pasiunea nu mai contează aşa de mult într-o relaţie”. Cântăreţul spune că este mai importantă liniştea, armonia şi siguranţa financiară

Este adevărat cădragostea durează trei ani, aşa cum spune titlul unei cărţi celebre, scrisă deFrederic Beigbeder? Câte cupluri, atâtea răspunsuri, crede Mihai Trăistariu,care este însă de părere că pasiunea moare întotdeauna într-o relaţie amoroasă.Dar lucrul acesta nu pare să-l îngrijoreze pe artist, care pune preţ pe alteaspecte într-o poveste de dragoste: liniştea, armonia şi siguranţa financiară. Cumprocedează, totuşi, atunci când vrea să reaprindă flacăra între el şi iubitalui? Aflaţi reţeta lui Mihai din articolul de mai jos.

„La 30 de ani, este evident că nu mai gândeştica atunci când aveai 20. Am ajuns la o vârstă la care pasiunea aceea pe care otrăim cu toţii la început nu mai contează aşa de mult. Pentru mine, acum,important este să fie înţelegere. Să fie linişte şi armonie, să fim sănătoşi şisă avem bani, ca să nu ducem grija zilei de mâine. Flacăra aceea oricum sestinge, după un timp. Mi s-a întâmplat să dureze chiar şi doi ani, dar până laurmă, dispare”, crede Mihai Trăistariu. Artistul ne-a povestit că preferă orelaţie care să ardă la foc mocnit, decât să mai aibă parte de experienţedureroase în iubire. „Am iubit mult şi am şi suferit la fel de mult, cred cătoţi trecem prin asta... Acum prefer să am linişte şi pace, nu-mi mai doresc sătrăiesc aşa de intens. Suferinţa e bună, în felul ei, în anumite doze, dar cândte poţi feri de ea, e mai bine să te fereşti, să te protejezi”. Cât desprecăsătorie, Mihai mărturiseşte că el şi iubita lui, Ioana, nu şi-au pus aceastăproblemă la modul serios. „Încă nu avem planuri atât de mari, mai aşteptăm. Dar,oricum, noi trăim de multă vreme ca o familie adevărată. Chiar dacă suntemîmpreună de trei ani şi nu mai este pasiunea aceea de la începuturi, noi neiubim în continuare foarte mult. Avem preocupările noastre, muncim, petrecemmult timp unul cu celălalt, mergem în vacanţe. Suntem ca o familie, iar copiiinoştri sunt cele patru pisici pe care le avem. Chiar aşa şi vorbim desprepisicuţele noastre: «Ai dat de mâncare lacopii?».Ne antrenăm pentru când vom fi părinţi de-adevăratelea”, povesteşte cântăreţul,cu zâmbetul pe buze.

“Ne spunem «te iubesc» la greu”

Cum procedează Mihai şiIoana atunci când le e dor de începutul relaţiei lor? „Ştiu că e cam nepotrivitsă spun la ziar lucruri atât de intime, dar vă răspund la întrebare. Pentrunoi, cea mai bună metodă de a aprinde din nou pasiunea care ne-a adus împreunăeste să ne comportăm aşa cum o făceam la începutul relaţiei. Îi spun vorbe pecare i le spuneam atunci, şi ea mie la fel. Ne spunem «te iubesc» la greu şi ne facem tot felul dedeclaraţii, iar asta recompune atmosfera aceea romantică de acum trei ani. Nuştiu cum fac alte cupluri, probabil fiecare are reţetele lui, dar la noi, astafuncţionează”, ne-a dezvăluit Mihai.

Se ocupă serios de muzica populară

După ce primul său album demuzică populară, “Lie Ciocârlie” a câştigat Discul de Aur, Mihai Trăistariu sepregăteşte, acum, pentru a înregistra o nouă piesă, în acelaşi stil. “Nu credcă voi face un album, dar, cu siguranţă, în curând voi lansa o melodie popularănouă, care se numeşte «Mirele şi cu mireasa». Am fost solicitat deseori, înultima vreme, să cânt la nunţi, iar piesa asta se va potrivi de minune laastfel de evenimente”, spune Trăistariu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-07-24
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...