2017-01-23 20:59


Mihai Trăistariu nu crede în darurile materiale de Valentine’s Day . “O să-i fac cadou iubitei o declaraţie sexuală”

 |  18:49
Mihai Trăistariu nu crede în darurile materiale de Valentine’s Day . “O să-i fac cadou iubitei o declaraţie sexuală”
Prilej pentruîndrăgostiţi să-şi declare iubirea prin intermediul ursuleţilor de pluş şi alinimioarelor din ciocolată, Valentine’s Day nu reprezintă pentru MihaiTrăistariu decât o „prostiuţă copiată şi chiar enervantă”. Dar, pentru că o ziîn care se celebrează iubirea nu poate fi cu totul ignorată, cântăreţul spunecă s-a gândit deja ce cadou îi va face iubitei sale, Ioana: o noapte de dragoste.Mihai este convins că o femeie apreciază mai mult „o declaraţie verbală sausexuală” decât un inel sau un colier scump.

Ziua Îndrăgostiţilorbate la uşă, iar artiştii îşi pregătesc hainele de scenă şi îşi regleazămicrofoanele pentru concertele pe care sunt invitaţi să le susţină. „Lunaianuarie a fost slabă din acest punct de vedere, aşa cum era de aşteptat dupăsărbători, dar nu am dus lipsă de spectacole. Acum se apropie Valentine’s Dayşi am deja solicitări să cânt”, ne-a declarat Mihai Trăistariu. Cât despre felulîn care îşi va surprinde iubita pe 14 februarie, artistul ne-a mărturisit: „Eunu cred foarte mult în această sărbătoare, mi se pare mai degrabă o prostiuţăcopiată şi chiar enervantă. Sigur că i-am mai făcut cadou Ioanei, de-a lungulanilor, câte un inel sau o brăţară, dar nu ştiu dacă acestea sunt cele maipotrivite cadouri. Probabil că anul acesta o să-i fac iubitei mele o declaraţiede dragoste verbală sau... sexuală. O noapte de dragoste mi se pare cel maifrumos cadou”.

S-a detoxifiat până aleşinat

Săptămâna trecută, Mihaia trăit o sperietură zdravănă, după ce a leşinat în parcarea unui mall dinBucureşti. „Eram foarte slăbit pentru că am început, de o lună, un tratament dedetoxifiere, în ideea de a-mi creşte imunitatea şi de a-mi curăţa corpul.Problema este însă că nu am prea mâncat în acea perioadă, am slăbit şase kilogrameşi m-au lăsat puterile. La spital mi-au descoperit şi o aritmie, dar asta afost din cauza atacului de panică pe care l-am făcut când am văzut căleşinasem. M-am speriat gândindu-mă că am ceva mai grav, dar, din fericire,sunt bine”, ne-a povestit Mihai. C.S.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-02-04Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image