2019-01-22 00:12


Mihai Trăistariu vrea să câştige Eurovisionul după reţeta lui Michael Jackson. Şi-a pus în cap să compună 100 de melodii anul acesta

 |  19:36
Mihai Trăistariu vrea să câştige Eurovisionul după reţeta lui Michael Jackson. Şi-a pus în cap să compună 100 de melodii anul acesta

Cântăreţul care a adusRomâniei cel mai mare punctaj obţinut vreodată la Eurovision are ambiţii măreţela început de an: vrea să compună 100 de piese în 2011, ca să aibă din ce alegeînainte de înscrierea la ediţia următoare a concursului. Mihai Trăistariu ne-adeclarat că a „furat” reţeta de la regretatul Michael Jackson, care obişnuia săscrie un număr mare de melodii, din care selecta doar 20-30 pentru a le includepe albumele sale. La patru ani de la succesul obţinut la Atena, Mihairecunoaşte că Eurovisionul a ajuns să-l obsedeze, căci îşi doreşte cu ardoareprimul loc.

Din 2006, când astrălucit pe scena de la Eurovision din capitala elenă - locul patru, cu 172 depuncte - , Mihai Trăistariu visează să se întoarcă în concurs şi să obţină primapoziţie pe podium. Tocmai de aceea, la început de 2011, artistul şi-a făcut unplan greu de realizat. „În fiecare an mă gândesc să particip la Eurovision,numai că, până acum, nici una dintre piese nu mi s-a părut suficient de bună. Aajuns să mă obsedeze acest concurs... Anul acesta vreau să compun 100 de piese,din care o să aleg vreo 20 sau 30 pentru Eurovision, dar şi pentru albumelemele viitoare. Am citit undeva că aşa făcea Michael Jackson, compunea foartemulte melodii, din care alegea doar câteva pe care le lansa. Restul erauaşa-zise rebuturi... Eu n-o să arunc ce nu-mi place, o să păstrez toatecântecele, pentru că pot fi surse de inspiraţie foarte bune peste ani, le potreorchestra”, a declarat Mihai Trăistariu pentru „Puterea”. În plus, cântăreţula devenit şi mai încrezător în anul ce tocmai a început, după ce a citit ce-irezervă astrele în următoarele 12 luni. „Horoscopul meu, pentru Săgetător,spune că o să-mi meargă foarte bine în carieră şi că o să am o reuşităextraordinară, aşa că am căpătat curaj”, spune amuzat solistul.

„Îmi plac băieţii de laHotel FM”

Întrebat ce părere aredespre trupa care a câştigat selecţia naţională Eurovision - ce a avut loc înnoaptea de Revelion, la TVR 1 - Mihai Trăistariu ne-a răspuns: „Îmi placbăieţii de la Hotel FM, cântă curat, piesa e bună. Însă nu mă pot pronunţa faţăde şansele lor în marea finală a competiţiei. A devenit dificil să daipronosticuri bune. Cu ani în urmă, exista un stil al Eurovisionului, se mergeape anumite reţete. Acum, lucrurile s-au mai schimbat: poţi să ai o piesă foartebună şi să nu placi, sau poţi cânta o melodie foarte proastă care să prindă lapublic”.

A cântat pentru 15.000de euro, de Revelion

Ca în fiecare an, Mihaia cântat în noaptea dintre ani, însă sacrificiul său nu a fost în zadar. Artistuls-a îmbogăţit cu 15.000 de euro, după ce a bifat nu mai puţin de şase concerte.„Am ajuns la 8 dimineaţă acasă şi am dormit, apoi, două zile. Dar m-amobişnuit, fac lucrul ăsta în fiecare an, iar stresul şi oboseala merită”, credeMihai.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639233-10-20
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...