2017-01-20 13:58

MONDEN


Mihai Trăistariu vrea să investească 150.000 de euro într-un trust de presă. Cântăreţul îşi doreşte o televiziune, un post de radio şi o revistă

 |  18:37
Mihai Trăistariu vrea să investească 150.000 de euro într-un trust de presă. Cântăreţul îşi doreşte o televiziune, un post de radio şi o revistă
După ce a pus la caleconstrucţia unei case şi a unui studio de înregistrări, Mihai Trăistariu are unvis nou: artistul îşi doreşte să deţină un trust de presă. Conştient de forţape care ar căpăta-o în momentul în care ar fi patronul unei instituţii media,cântăreţul spune că plănuieşte să înfiinţeze o televiziune locală, laConstanţa, un post de radio, dar şi o revistă.

Pentru acest nouproiect, solistul spune că încearcă să obţină fonduri europene. „Vreau să ducla capăt ideea asta, pentru că îmi doresc foarte mult să pornesc aceastăafacere. Voi încerca să fac rost de bani europeni, dar am înţeles că lucrurilese derulează destul de complicat în direcţia asta. Dar dacă nu voi reuşi să iaufonduri europene, o să fac acest trust pe banii mei”, a declarat MihaiTrăistariu pentru „Puterea”. Artistul ne-a mai spus că ideea acestui proiecti-a încolţit în minte de mai multă vreme. „Cred că e un business important şi,deşi cele mai recente studii arată că presa scrisă va dispărea în următoarelezeci de ani, eu mă încăpăţânez să cred că va merge mai departe. De aceea vreausă deschid şi o revistă. Cât despre televiziune şi post de radio, nu măîndoiesc că vor funcţiona şi vor avea audienţă, lumea se va uita la televizorşi peste 100 de ani”, crede Mihai.

„Nu vreau sâni şifunduri goale”

Întrebat ce profil vaavea trustul de presă pe care intenţionează să-l pună pe picioare, Trăistariune-a explicat că va sta departe de subiectele de tabloid. „În nici un caz n-osă-i vedeţi pe Zăvoranu sau Columbeanu pe prima pagină. Sunt destui care seocupă de ei, de ce să fac şi eu la fel? Nu vreau sâni şi funduri goale. Televiziuneami-ar plăcea să aibă specific muzical, dar nu m-aş axa numai pe asta, ci voiintroduce şi interviuri şi alte emisiuni interesante. Iar revista va cuprindetot felul de articole, începând de la cele de ştiinţă şi până la reţeteculinare”. Mihai Trăistariu ne-a mai declarat că deja a făcut primele demersuripentru înfiinţarea trustului de presă. „Am vorbit la Consiliul Naţional alAudiovizualului, m-am interesat cât mă costă o licenţă şi ce fel de condiţiitrebuie să îndeplinesc şi am să mă ocup şi de alte aspecte în perioadaurmătoare. În maximum doi ani, preconizez că voi deschide acest trust, pe careîl voi numi, probabil, MT Media”, spune Mihai Trăistariu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639249-08-12Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image