2017-01-23 04:42


Minodora a slăbit17 kg şi nu se opreşte aici: Vreau să fiu feminină!

 |  13:53
Minodora a slăbit17 kg şi nu se opreşte aici: Vreau să fiu feminină!

Minodora a reuşit să slăbească, doar prin sport şi un regim alimentar echilibrat, 17 kilograme în ultimele trei luni. Meritul îl are Cori Grămescu, cea cu care a făcut sport pentru prima dată în viaţă şi care a avut grijă să o înveţe să mănânce echilibrat. Cântăreaţa se declară acum fericită, mai ales că şi viaţa ei sexuală s-a îmbunătăţit în urma subţierii siluetei.

Efortul a fost cu atât mai mare cu cât Minodora nu făcuse sport niciodată în viaţa ei. Nu putea ridica nici măcar un braţ şi obosea după doar un minut de mişcare. Fiind un profesionist în comunicarea cu clienţii,Cori Grămescua reuşit, încet-încet, să îi facă artistei un program atractiv care să o convingă să vină la salacu drag.

În paralel cu orele de sport,Minodoraşi-a echilibrat regimul alimentar, eliminând din meniul zilnic anumite alimente.Coria avut grijă să nu se înfometeze şi să nu treacă brusc la o dietă drastică, pentru a nu-i da peste cap ritmul organismului. La trei luni de când au început să lucreze împreună, Minodora a reuşit să slăbească 17 kilograme.

„Sunt fericită că toată lumea îmi zice că am slăbit şi că arăt bine”, declară fericită Minodora. La rândul ei,Cori Grămescuapreciază ambiţia cântăreţei, mai ales că de două săptămâni vine la sala aproape zilnic, în ciuda condiţiilor meteo total nefavorabile.

„ Este un client cu care s-a lucrat relativ uşor pentru că s-a ţinut de treabă. ªi-a respectat dieta, nu a mai mâncat între mese. A consumat doar două gustări între cele trei mese principale. A redus grăsimile din alimentaţie şi a mâncat mai multe fructe şi legume, plus mâncare gătită în casă. Mai nou, a început să facă sport mai intensiv şi a depăşit stadiul de clase private. La început nu putea să ridice nici măcar o mână, iar acum merge la Capoeira şi Tae Bo”, declară Cori Grămescu.

Celebra antrenoare de fitness feminin spune că Minodora va ajunge la o greutate stabilă, după care se va axa mult pe modelarea corporală. „Speram să ne atingem obiectivul de 72 de kg de ziua ei, pe 1 martie, iar apoi va urma perioada în care va lucra pentru o  forma atractivă a corpului. E important că, după ce ajungi la o greutate stabilă, să îţi modelezi frumos corpul. Minodora are acum picioare mai frumoase decât avea la 18 ani”, adăugă Cori Grămescu.

Minodora va continua antenamentele cuCori Grămescuşi în această primăvară, dorind ca la vară să îmbrace, în sfârşit, pentru prima dată în viaţa ei, rochii. „Vreau să fiu feminină, să mă simt confortabil şi încrezătoare atunci când port rochii şi să renunţ să port zi de zi pantaloni. E un vis de al meu care va deveni realitate mulţumită lui Cori”, declară Minodora.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-01-29

Mai multe imagini:
Minodora a slăbit17 kg şi nu se opreşte aici: Vreau să fiu feminină!
zoom

TAGURI: minodora, cori gramescu, slăbit, lady fit, dieta



Comenteaza pe facebook




Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image