2019-01-23 05:19


Minţită şi jignită de Cătălin Măruţă, Bianca Brad ripostează pe Facebook: “Să-ţi fie ruşine!”

 |  18:25
Minţită şi jignită de Cătălin Măruţă, Bianca Brad ripostează pe Facebook: “Să-ţi fie ruşine!”
Gabriela Dumba

Invitată în emisiunea “Happy Hour” cu pretextul de a vorbi despre vacanţa de vară, Bianca Brad a avut supriza de a fi implicată de moderatorul Cătălin Măruţa în cu totul alt gen de discuţie şi anume despre soţul său, omul de afaceri Aurel Frăţilă, acuzat de trafic ilegal de armament şi reţinut momentan într-o închisoare din Statele Unite. Simţindu-se minţită şi jignită cu neruşinare de Măruţă, Bianca a scris un atac dur la adresa acestuia, pe pagina sa de Facebook.

Deşi în emisiune a răspuns cu eleganţă la întrebările lui Cătălin Măruţa, prin prisma bunului simţ care o caracterizează, Bianca Brad a răbufnit pe Facebook:

“Sunt încă siderată de ce s-a întâmplat ieri, în emisiune!!!!!!...Când am fost invitată, mi s-a spus că vom vorbi despre vacanţă şi despre ce proiecte am în derulare....De aceea am şi anunţat participarea în emisiune, aşa cum am anunţat-o...şi de aceea am şi ales o ţinută în spiritul vacanţei de vară....

Nu pot să cred că am luat aşa o plasă şi că au abordat iar subiectul pe seama căruia dădusem deja un interviu, în urmă cu o lună, când am spus clar că este ultima oară când mai vorbim despre asta!!!

Mai mult decât atât: discuţia nu le-a fost îndeajuns- NU! Au mai şi arătat, la nesfârşit, imagini care sfidează demnitatea, respectul şi bunul simţ!!!!

Sunt un om paşnic, împăciuitor şi cu cei 7 ani de acasă, ceea ce m-a ajutat să nu “explodez” în timpul emisiunii...dar de data asta mi-a fost prea mult...

Din această cauză, azi-noapte am trimis celei căreia i-am dat un interviu acum o lună şi care m-a invitat şi acum, minţindu-mă cu o nonşalanţă incredibilă, mesajul de mai jos, pe care îl fac public pentru că este inadmisibill ce s-a întâmplat şi pentru că aş vrea să îi pun şi pe alţii în gardă, ca să ştie să-şi ia măsuri de precauţie, pentru a nu păţi ca mine...

Ce să mai zic?!?...Iartă-i, Doamne, că nu ştiu ce zic şi ce fac!!!

Să-ţi fie ruşine pentru ce-ai făcut!!!

Deşi nu vroiam, cu puţin timp în urma ţi-am acordat un interviu de o oră în care am vorbit cu toată sinceritatea şi foarte deschis despre situaţia mea şi despre viaţa mea personală, pentru că ţi-am promis că voi face asta şi pentru că m-ai făcut să mă simt obligată moral faţă de tine, spunându-mi că vei avea probleme cu şefa ta, iar eu am vrut să te ajut...şi tu ce ai făcut, în schimb?

M-ai minţit cu neruşinare (spunându-mi că în emisiune vom vorbi despre vacanţă şi despre proiectele mele), te-ai folosit de bunul meu simt, m-ai pus într-o situaţie dificilă faţă de copilul meu pe care încerc să-l apăr de oameni ca tine/că voi şi mi-ai înşelat încrederea pe care ţi-am acordat-o...ceea ce însă, probabil că nu are valoare pentru tine - altfel nu ai fi făcut ce ai făcut!

Nu pot să înţeleg ce fel de oameni sunteţi - dacă vă pot numi aşa?!?!

Luca a fost răvăşit de fotografiile pe care le-ţi postat cu tatăl lui, fiind luat prin surprindere deoarece eu îi spusesem că se vor arăta pozele din vacanţă (pe care te-am rugat să le descarci de pe pagina mea personală de pe FB -iar tu ai confirmat cu o zi înainte, că vei face asta...)

Te-ai/v-aţi gândit la aspectul ăsta? Chiar nu vă pasă ce urmări pot avea faptele voastre asupra celor care vin înspre voi cu bună credinţă dar pe care îi puneţi, fără niciun drept, în situaţii delicate?

Regret că nu am plecat din emisiune, pentru că asta aţi fi meritat. Singurele motive care m-au făcut să rămân, au fost acelea că, în egală măsură - m-a blocat neruşinarea voastră, sperând în acelaşi timp că se va schimba subiectul şi se va reveni la cel stabilit anterior şi, culmea!!!, mi-a păsat de voi, nevrând să vă pun într-o situaţie jenantă...

Ştergeţi numărul meu de telefon din agendele voastre: a ta şi a emisiunii pentru care ţi-ai vândut sufletul…”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-11
Citeste si:
Cătălin Măruţă răspunde atacului Biancăi Brad: “Nu eşti sinceră!”

TAGURI: catalin, maruta, bianca, brad, facebook, rusine, happy hour, jignita, mintita, aurel fratila, atac, dur
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TICU
12 Iul 2013

Felicitări Biancăi pentru verticalitate și pentru curajul de-a le-o spune în față măscăricilor de la TV care, pentru ”rating” sunt în stare să-și vândă și propriile mame. Aviz amatorilor.
MARIANUS
13 Iul 2013

Ar trebui ca toti viitori posibili invitati sa boicoteze, aceste emisiuni infecte. Intra cu cismele in vietile oamenilor, le produc suferinta si e pozibil sa destrame familii. JEGURI de oameni, cei care fac aceste infectii de emisiuni.
SCARBICI
13 Iul 2013

mi-e scarba sa ma uit la tv, oameni nu au nici un fel de bun simt,iar ziaristii si moderatori de emisiuni de rahat..
PFFFT
03 Aug 2013

emisiunile TV actuale urmeaza exemplul prost al (in)culturii promovate de americani- traim din birfe! "Ai nevoie de un sat intreg ca sa cresti un copil", dar e drept incultura nu mai e perceputa ca un defect, ajunge scoala vietii, poate ne invata Maruta. "incult sa fii ca noroc ai" :-)
SMARTY
03 Aug 2013

Maruta! hai ca si eu m-am certat cu mama, am fost amanta ...cuiva, m-am ingrasat si apoi am slabit, umblu pe plaja fara sutien, am fost batuta de primul iubit... pot veni in emisiunea ta? :-) Pai de ce nu? am destule rufe murdare!
CATALIN BOTEZATU
19 Mar 2016

Am fost de multe ori la Maruta in emisiune. CE pot sa spun este ca promoveaza nonvalorile, minte cu nerusinare foarte mult si e un jeg de persoana . Felicitari Bianca pentru demnitate si onoare.
Random imageUltimele stiri

loading...