2016-12-07 10:54

MONDEN


Mioara Roman aşteaptă să fie evacuată. “Nepoţica mea este moartă de frică!”

 |  21:00
Mioara Roman aşteaptă să fie evacuată. “Nepoţica mea este moartă de frică!”

Cu o datorie la stat de 350.000 de euro şi sechestru pe casa de vacanţă de la Sinaia, Mioara Roman este în imposibilitatea de a plăti chiria de 6.000 de euro pentru casa din Primăverii şi riscă să ajungă în stradă. Nu numai fosta soţie a lui Petre Roman va avea de suferit dacă pierde procesele cu RA-APPS, ci şi fiica ei, Catinca, şi nepoţica de 12 ani. Mioara Roman ne-a spus că micuţa Calina este foarte speriată şi plânge frecvent la gândul că va rămâne fără un acoperiş deasupra capului.

De 21 de ani, Mioara Roman locuieşte în casa din cartierul Primăverii din Bucureşti, aflată atunci în proprietatea ICRAL, timp în care a făcut investiţii de zeci de mii de euro şi renovări costisitoare. În 1996, vila a intrat în proprietatea RA-APPS, iar chiria pe care Mioara Roman a plătit-o până în 2009 a fost de 400 de euro. De atunci şi până în prezent, ea a fost majorata substanţial, ajungând la 6.000 de euro, sumă considerată “aberantă” de către chiriaşă şi “imposibil de achitat”. Tocmai de aceea, Mioara Roman are trei procese pe rol: unul pentru chiria imensă, altul pentru că a primit ordin de evacuare şi al treilea pentru că i s-a pus sechestru şi pe casa de vacanţă din Sinaia, aflată acum în construcţie. “Trec printr-o situaţie foarte grea şi am impresia că nu se a se face dreptate. Am parte numai de ghinioane şi de beţe în roate, miza fiind, de fapt, terenul pe care se află casa mea şi care valorează foarte mult. Cine ar intra în posesia lui şi ar construi aici un bloc de locuinţe, s-ar îmbogăţi. Nici nu ştiu ce voi face. Nu mai înţeleg nimic. Şi cel mai mult mă tem pentru Catinca şi Calina, fiica me şi nepoţica, pentru că şi ele locuiesc tot aici. Fetiţa este foarte speriată, este moartă de frică de când tot citeşte prin ziare că vom ajunge în stradă”, ne-a declarat Mioara Roman.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-08-09

Mai multe imagini:
Mioara Roman aşteaptă să fie evacuată. “Nepoţica mea este moartă de frică!”
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

BUBULINA
28 Iul 2011

Nu va suparati d-na Roman, dar Catinca la varsta ei nu are si ea o casa? Oana poate si Catina nu? Fetita sa nu fie speriata, sa-i spuna mamei sa munceasca ca sa poata cumpara un acoperis! Degeaba a invatat prin strainatate ca nu a facut nimic cu viata ei.
MIOARA
29 Iul 2011

Stimata doamna, Ati avut si aveti un loc de munca, nu credeti ca la varsta asta ar fi trebuit sa aveti o casa cumparata , asa cum au majoritatea cetatenilor acestei tari? Limitati-va la confortul oamenilor "normali", nu va mai plangeti jurnalistilor. Trebuia sa va invatati copii cu respect pentru munca si sa se descurce prin forte proprii , nu langa fusta parintilor. Suntem persoane in aceasta tara care intr-o viata muncind in locuri platite mediu si au reusit sa aiba cel putin un apartament cu trei camere. Va recomand mai multa decenta si cumparati-va odata un apartament, nu mai asteptati mila oamenilor, care , ce sa faca, sa dea ceva unor persoane care au??? Sunt multi necajiti care ar trebui ajutati, nu dumneavuastra!!!!
NENEA BRANCOVEANU
29 Iul 2011

Mi se pare foarte ciudat ca Petre Roman dupa ce a invartit milioane de dolari si a pricopsit cu averi si multe case pe multi profitori postrevolutionari sa nu-i fi asigurat o locuinta proprietate personala sotiei lui, domna Mioara Roman!!!??? Ceva nu este in ordine si ar fi necesar sa se aplece un ziarist de investigatii cu mai multa seriozitate asupra acestui fapt si sa aflam despre ce este vorba in propozitie...!!!???
PISCEKY
29 Iul 2011

hhhhhhhhhmmmmmmmmmmm!!!! nu cred ca este CORECT.DOAMNA ROMAN de ce sa nu ramana in casa??????dar basescu si gasca de hoti cum si-au luat case? nu am vazut-o pe fata lui ''tata:)))))))'' sa ne aduca actele pe casa care si-a cumparat-o.astept de ceva vreme si...........nimic:)))))))))))) eu mai astept....dar alegerile nu:)))))))))) oare de ce doar DOAMNA ROMAN SA PATEASCA ACEST LUCRU? RETORIC VORBIND:))))))))))))))) ASTEPT CA RAPPS-UL SA-I SCOATA DIN CASE PE TOTI(:))))))))))))) SI ABIA ATUNCI PUTEM VORBI SI DE DOAMNA ROMAN!!!!!!!SUNT SIGUR CA.................DOAR UNII VOR PLATI :)))))))))(MAI ALES CEI CARE NU-L IUBESC PE ASTA-NU POT SA-I MAI SCRIU NUMELE:))))
CIUPINGHER
05 Aug 2011

Au dreptate toti care au comentat mai sus,asa ca e bine sa mai-reflecteze, d-na Roman,chiar si Rapps-ul dar si jurnalistii care vin cu asemenea povesti!

Adauga un comentariu

Random image