2017-01-19 02:26

MONDEN


Mioara Roman aşteaptă să fie evacuată. “Nepoţica mea este moartă de frică!”

 |  21:00
Mioara Roman aşteaptă să fie evacuată. “Nepoţica mea este moartă de frică!”

Cu o datorie la stat de 350.000 de euro şi sechestru pe casa de vacanţă de la Sinaia, Mioara Roman este în imposibilitatea de a plăti chiria de 6.000 de euro pentru casa din Primăverii şi riscă să ajungă în stradă. Nu numai fosta soţie a lui Petre Roman va avea de suferit dacă pierde procesele cu RA-APPS, ci şi fiica ei, Catinca, şi nepoţica de 12 ani. Mioara Roman ne-a spus că micuţa Calina este foarte speriată şi plânge frecvent la gândul că va rămâne fără un acoperiş deasupra capului.

De 21 de ani, Mioara Roman locuieşte în casa din cartierul Primăverii din Bucureşti, aflată atunci în proprietatea ICRAL, timp în care a făcut investiţii de zeci de mii de euro şi renovări costisitoare. În 1996, vila a intrat în proprietatea RA-APPS, iar chiria pe care Mioara Roman a plătit-o până în 2009 a fost de 400 de euro. De atunci şi până în prezent, ea a fost majorata substanţial, ajungând la 6.000 de euro, sumă considerată “aberantă” de către chiriaşă şi “imposibil de achitat”. Tocmai de aceea, Mioara Roman are trei procese pe rol: unul pentru chiria imensă, altul pentru că a primit ordin de evacuare şi al treilea pentru că i s-a pus sechestru şi pe casa de vacanţă din Sinaia, aflată acum în construcţie. “Trec printr-o situaţie foarte grea şi am impresia că nu se a se face dreptate. Am parte numai de ghinioane şi de beţe în roate, miza fiind, de fapt, terenul pe care se află casa mea şi care valorează foarte mult. Cine ar intra în posesia lui şi ar construi aici un bloc de locuinţe, s-ar îmbogăţi. Nici nu ştiu ce voi face. Nu mai înţeleg nimic. Şi cel mai mult mă tem pentru Catinca şi Calina, fiica me şi nepoţica, pentru că şi ele locuiesc tot aici. Fetiţa este foarte speriată, este moartă de frică de când tot citeşte prin ziare că vom ajunge în stradă”, ne-a declarat Mioara Roman.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-08-09

Mai multe imagini:
Mioara Roman aşteaptă să fie evacuată. “Nepoţica mea este moartă de frică!”
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

BUBULINA
28 Iul 2011

Nu va suparati d-na Roman , dar Catinca la varsta e i nu are si ea o casa? Oa na poate si Catina nu? Fe tita sa nu fie speriata, sa-i spuna mamei sa munce asca ca sa poata cumpara un acoperis! Degeaba a in vatat prin strainatate ca nu a facut nimic cu viat a ei.
MIOARA
29 Iul 2011

Stimata doamna, Ati avut si aveti un loc de munc a, nu credeti ca la varst a asta ar fi trebuit sa a veti o casa cumparata , a sa cum au majoritatea cet atenilor acestei tari? L imitati-va la confortul o amenilor "normali", nu v a mai plangeti jurnalisti lor. Trebuia sa va invat ati copii cu respect pent ru munca si sa se descur ce prin forte proprii , n u langa fusta parintilor. Suntem persoane in aceas ta tara care intr-o viata muncind in locuri platit e mediu si au reusit sa aiba cel putin un apartam ent cu trei camere. Va re comand mai multa decenta si cumparati-va odata un apartament, nu mai astept ati mila oamenilor, care , ce sa faca, sa dea ceva unor persoane care au??? Sunt multi necajiti car e ar trebui ajutati, nu d umneavuastra!!!!
NENEA BRANCOVEANU
29 Iul 2011

Mi se pare foarte ciudat ca Petre Roman dupa ce a invartit milioane de dola ri si a pricopsit cu aver i si multe case pe multi profitori postrevolutiona ri sa nu-i fi asigurat o locuinta proprietate pers onala sotiei lui, domna M ioara Roman!!!??? Ceva nu este in ordine si ar fi necesar sa se aplece un z iarist de investigatii cu mai multa seriozitate as upra acestui fapt si sa a flam despre ce este vorba in propozitie...!!!???
PISCEKY
29 Iul 2011

hhhhhhhhhmmmmmmmmmmm!!!! nu cred ca este CORECT.DO AMNA ROMAN de ce sa nu ra mana in casa??????dar bas escu si gasca de hoti cu m si-au luat case? nu am vazut-o pe fata lui ''tat a:)))))))'' sa ne aduca a ctele pe casa care si-a c umparat-o.astept de ceva vreme si...........nimic: )))))))))))) eu mai astep t....dar alegerile nu:))) ))))))) oare de ce doar D OAMNA ROMAN SA PATEASCA A CEST LUCRU? RETORIC VORBI ND:))))))))))))))) ASTEPT CA RAPPS-UL SA-I SCOATA DIN CASE PE TOTI(:))))))) )))))) SI ABIA ATUNCI PUT EM VORBI SI DE DOAMNA ROM AN!!!!!!!SUNT SIGUR CA... ..............DOAR UNII V OR PLATI :)))))))))(MAI A LES CEI CARE NU-L IUBESC PE ASTA-NU POT SA-I MAI S CRIU NUMELE:))))
CIUPINGHER
05 Aug 2011

Au dreptate toti care au comentat mai sus,asa ca e bine sa mai-reflecteze, d-na Roman,chiar si Rapps -ul dar si jurnalistii ca re vin cu asemenea povest i!

Adauga un comentariu

Random image