2019-02-21 01:46


Mioara Roman: “N-am bani de vacanţe, stau acasă de sărbători!” Ar putea fi ultimul Crăciun petrecut în casa din Primăverii

 |  19:27
Mioara Roman: “N-am bani de vacanţe, stau acasă de sărbători!” Ar putea fi ultimul Crăciun petrecut în casa din Primăverii

Pe motiv de criză financiară ai cărei colţi se arată şi în casele celorce păreau că nu ştiu ce înseamnă sărăcia, Mioara Roman ne-a spus că va petreceacasă Crăciunul şi Revelionul, mai ales că ar putea fi ultimele Sărbători deiarnă petrecute în casa din Primăverii. Şi dacă Petre îşi plimbă noua soţie încele mai romantice destinaţii din lume, primul Revelion fiind petrecut de ceidoi porumbei la Veneţia, “oraşul romantismului pe pâine, al iubirilor supreme şial celor mai crunte trădări în dragoste”, după cum îl numesc cronicarii vremii,Mioara va sta în faţa televizorului, cu fetele.

Aflată într-un proces cu RA-APPS (n.r. Regia Autonomă -Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat), în litigiu fiind casa dinPrimăverii în care Mioara Roman locuieşte cu fiica ei, Catinca, şi nepoataCalina, fosta soţie a lui Petre Roman riscă să ajungă în stradă dacă va pierdeprocesul. Mioara Roman cere să-i fie permisă cumpărarea imobilului şi nu să plăteascăo chirie exorbitantă, de 6.000 de euro, aşa cum i s-a cerut. “Este absurd să plătescatât de mult pentru că este o casă de 180 de metri pătraţi, construită în 1963,fără garaj, saună sau mai ştiu eu ce alte îmbunătăţiri. Modestia mea din anii'90 nu a fost apreciată şi mi se cere o sumă uriaşă drept chirie pentru a rămâneîn casă. Păi, cu aceşti bani trăiesc lejer pe Coasta de Azur sau îmi cumpăr casăpe ţărmul mării, în Grecia!”, ne-a declarat Mioara Roman. Chiar dacă va câştigaprocesul şi va fi lăsată să cumpere casa, fosta soţie a lui Petre Roman tot areo problemă, pentru că nu are bani să cumpere casa. Totuşi, este optimistă şicrede că fetele ei vor primi un credit de la bancă suficient de mare încât săle permită cumpărarea imobilului.

Speră săvândă casa de la Sinaia

O gură deoxigen ar putea veni de la Sinaia, acolo unde Mioara Roman are o casă de vacanţăscoasă la vânzare. “Sper să reuşesc să o vând, însă criza este mare, preţulcasei este şi el foarte mare şi oamenii nu mai cumpără case ca pe vremuri. Eusper să reuşesc să o dau, chiar şi astăzi (n.r.- ieri) s-a interesat cineva şisunt optimistă. Sper să se ducă odată ghinionul pentru că numai de asta am avutparte în ultimul timp. Îmi doresc din suflet ca 2011 să fie un an normal, nu ampretenţii mari. Doar să fie normal!”, ne-a declarat Mioara. În privinţa Sărbătorilorde iarnă, doamnă Roman nu are planuri şi nici nu visează să ciocnească un paharde şampanie pe alte meleaguri la trecerea dintre ani. “Nu am bani de vacanţe.Criza ne-a lovit pe toţi şi nu-mi permit să plec pe undeva. Vom petrece Crăciunulacasă, în familie, şi cred că şi Revelionul la fel. Nu ştiu ce fac fetele, dareu, cel puţin, stau acasă. Poate că îmi fac ele o surpriză pe ultima sută demetri şi mă invită undeva, dar eu nu-mi permit să plec pe cine ştie unde”, nis-a confesat Mioara Roman. Bună gospodină, mama Oanei Roman ne-a spus că va gătipentru masa de Crăciun, pe lângă sarmale şi alte preparate tradiţionale, şipiftie de curcan, specialitatea ei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638951-12-06
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...