2019-01-16 18:28


Mioara Roman, o posibilă victimă a rechinilor imobiliari: “Mi-au distrus familia, iar acum mă lasă pe drumuri!”

 |  20:07
Mioara Roman, o posibilă victimă a rechinilor imobiliari: “Mi-au distrus familia, iar acum mă lasă pe drumuri!”

După divorţul de Petre şi singurătatea de după, Mioara Roman se confruntăcu o altă mare problemă şi riscă să rămână în stradă. Deşi discuţiile legate decasă din Primăverii sunt vechi, oalele se sparg acum în capul Mioarei, pentru căPetre s-a mutat de acolo şi trăieşte liniştit alături de noua lui familie.Surse din anturajul doamnei Roman ne-au declarat că motivul pentru care se doreşteplecarea ei din casa ar fi terenul tocmai bun pentru construcţia unui bloc cuapartamente de lux.

O datorie de 156.000 de euro a fost pusă în cârca Mioarei Roman, în urmachiriei fabuloase de 6.000 de euro care ar urma să fie stabilită pentru fiecarelună petrecută în casa din Primăverii. Dacă înainte de sărbători, profesoaraera optimistă şi ne spunea că vede ca şi soluţionată problema locuinţei, iată căîn prima lună din an speranţele ei s-au mai risipit. “Nu ştiu ce va fi, chiarnu ştiu! Sper doar să se facă dreptate şi să fiu lăsată în pace. Aş vrea şi eu să trăiesc într-o ţarăîn care legile sunt respectate, unde nu domneşte haosul şi confuzia şi undeoamenii cinstiţi nu au de suferit din pricina celor disperaţi după îmbogăţire!Nu este nimic mai grav pentru o ţară decât să lipsească ordinea şi disciplina,în sensul respectării regulilor, ceea ce, din păcate, la noi se întâmplă! ÎnRomânia, legile se scriu peste noapte, în aşa fel încât să convină chiar celorcare le pun pe hârtie!”, ne-a spus Mioara Roman. Vrea, nu vrea, profesoara vatrebui să dea cu ochii şi de fostul soţ, la tribunal. “Petre nu are ce să facăîn problema asta, dar, oricum, în lupta pentru casă împreună suntem maiputernici, decât separat. Nu a putut să rezolve chestiunile astea legate de casăpe vremea când era în politică, darămite acum! Trebuie să ne întâlnim automatpentru că atunci, după divorţ, nu am făcut partaj la casă şi este şi el în acte.Este de-a dreptul aberant să ceri 6.000 de euro chirie pe o casă cu şasecamere, trei sus şi trei jos, adică un living de 20 de metri pătraţi, o camerăde 21 metri pătraţi şi un birou de 16. Păi n-au cum să stabilească o asemeneachirie, este absurd! Cu jumătate din banii ăştia îmi închiriez o vilă cu piscinăpe Coasta de Azur şi trăiesc ca o regină!”, ne-a spus Mioara. Surse din preajmafamiliei Roman ne-au spus că, de fapt, miza ar fi chiar terenul din Primăveriipe care este construită casă, o zonă excelentă pentru apartamente de lux. Învecinătate a fost ridicat un bloc de locuinţe cu cinci etaje, rechiniiimobiliari având în vizor şi spaţiul ocupat acum de fosta soţie a lui PetreRoman, iar pentru fiecare zi în care ea locuieşte acolo, afaceriştii pierd baniserioşi.

“Nu ne au la mână cu nimic, aşa căvor să ne ia casa!”

Mioara Roman susţine că problemele legate de locuinţă au început încă din 1996, pe vremea când Petre eraîncă în politică şi pentru că nu au avut nici un alt motiv să se lege de el, auluat în colimator casa. “Spuneau că avem avere, că uite în ce vilă stăm, darnici vorbă de aşa ceva. Era o casă simplă în care eu am investit aproape 70.000de euro de-a lungul anilor, bani moşteniţi de mine. Era o casă simplă, modestă şiam renovat totul de la zero, centrală, băi, bucătărie, zugrăvit pereţi, totul.Problema este însă că noi nefiind nici corupţi, nici activişti de partid, nicispioni la Securitate, trebuiau să se lege de ceva. Şi, după ce mi-au distrusfamilia pentru că altfel nu ne-au putut lovi, acum încearcă din răsputeri să mălase pe mine pe drumuri. Ei susţin că locuinţa este a RA-APPS (n.r. RegiaAutonomă - Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat). Păi Petre a fostdoi ani prim-ministru şi patru ani preşedintele Senatului. Dacă era a RA-APPS,era întreţinută de stat, arăta exemplar. Nu ar fi trebuit să investim noi atâtde mult pentru a putea locui aici!”, ne-a spus Mioara Roman.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-02-12
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...