2018-12-13 06:06


Mioara spune că fostul său soţ nu o poate ajuta. “Petre Roman e sărac lipit!”

 |  21:00
Mioara spune că fostul său soţ nu o poate ajuta. “Petre Roman e sărac lipit!”

În ultimii 3 ani în care chiria i-a fost crescută de la 400 la 6.000 de euro, iar datoria care s-a acumulat depăşeşte 350.000 de euro, Mioarei Roman îi este imposibil să se descurce. Ne-a spus că are o relaţie bazată pe respect reciproc cu Petre Roman, în cinstea celor 35 de ani petrecuţi împreună, însă fostul soţ nu o poate ajuta cu nimic, pentru că nici pe el nu-l dau banii afară din casă.

“Noi suntem o familie fără avere!”, ne explică Mioara Roman, infirmând zvonurile apărute de-a lungul timpului privind sacii de bani printre care ar fi trăit familia fostului premier. “Cu atât mai puţin acum, când pe Petre l-au exclus din învăţământ, l-au pensionat la doar 65 de ani, deşi cunoştinţele pe care le-ar putea preda studenţilor şi pe care doar el le deţine sunt foarte importante. Eu am o pensie de 1.800 de lei şi mai predau la privat, însă nici prin vise nu aş putea plăti 6.000 de euro chirie, nici dacă aş vrea. Petre nu mă poate ajuta cu nimic, pentru că şi el este sărac lipit, eventual doar cu sfaturi fiindcă suntem oameni civilizaţi şi am păstrat o relaţie normală. L-am felicitat de ziua lui (22 iulie, n.r.) şi mai vorbim din când în când. Mă mai întreabă unul şi altul de ce nu îl vorbesc de rău, după tot ce s-a întâmplat în ultimii ani. Nu am de ce să-l urăsc, că doar nu am trăit 35 de ani cu un ticălos, cu un cretin. Asta a fost viaţa şi soarta noastră. A fost, dacă vreţi, un malentendu (n.r., o neînţelegere)!”, ne-a declarat Mioara Roman.

“Vor terenul pe care se află casa mea!”

Locuinţa mult discutată se află în cartierul Primăverii şi doamna Roman susţine că are 166 de metri locuibili, deşi în contractele RA-APPS (n.r., Regia Autonomă - Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat) sunt trecuţi 350 de metri. “Eu am renovat casa de sus până jos, am investit mii de euro pentru că a fost o casă nelocuită, construită în '63. Lângă mine se contruieşte un bloc de cinci etaje şi au tăiat la subsol nişte ţevi de mi-au inundat casa şi mi-au umplut curtea de fecale. Miroasea îngrozitor. Unde mai pui că la doi paşi se află câteva toalete ecologice care put, mai ales pe căldurile astea, şi materiale de construcţii, şi zgomot, şi hărmălaie, tot tacâmul pe care îl implică zidirea unui bloc. Terenul pe care se află casa mea este şi el foarte interesant, pentru că valoarează foarte mult, iar cine intră în posesia lui şi construieşte un bloc de locuinţe, se îmbogăţeşte! Dacă tot îmi cer o chirie atât de mare, ar trebui să scadă din datoria pe care, chipurile, o am, investiţiile făcute de mine în această casă. Eu nu vreau să fiu deasupra legii, dar nici sub lege!”, ne-a declarat Mioara Roman care se va prezenta din nou la tribunal, şi în această lună, iar apoi în octombrie. În tot acest timp, s-au emis deja ordine de evacuare pentru a fi scoasă în stradă, cu tot cu fiica şi nepoţica ei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639255-12-25
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


JORJ
04 Aug 2011

Miorita...nu e casa matale... e casa in care locuiesti, fara sa platesti chirie... si daca tot e nasol ca pute... da-i drumu si inchiriaza altceva pe la periferie ca sa iti perimiti si matale......
TEODOR
04 Aug 2011

@Jorj Draga Jorj,o vorba veche romaneasca spune asa:Saracului nu i se crede nici adevarul,iar bogatului i se crede si minciuna!Cam asa si cu Mioara Roman!Cine crede ca e saraca?Poate nepotul meu care are doi ani!Chiar nu inteleg de ce este atat de mediatizata situatia Mioarei Roman?Sau poate se asteapta doamna Roman sa punem mana de la mana(niste SMS-uri,un teledon,ceva in genul asta),si sa starngem bani pentru chiria ei?
Random imageUltimele stiri


loading...