2019-02-19 17:06


Mircea Badea, ironizat de soție

 |  18:11
Mircea Badea, ironizat de soție

Mircea Badea n-a inteles ca viata fara selfiuri "e pustiu" in 2017 si pentru ca se vede obligata sa-l ia prin suprindere daca vrea o fotografie cu el, Carmen Bruma isi ironizeaza sotul scump la selfiuri, numindu-l "megastar".

"Megastarul n-a dorit selfie, dar n-a avut incotro", se amuza Carmen Bruma pe Instagram, postand o fotografie tip selfie in care apare alaturi de Mircea Badea.

"Selfie e cand se uita in obiectiv. Obiectivul lui e altul", comenteaza un fan.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-14

Mai multe imagini:
Mircea Badea, ironizat de soție
zoom

TAGURI: mircea badea, carmen bruma, ironizat, selfie, megastar
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MIRCEA
14 Ian 2017

este un om care se consum a excesiv din cauza droga tilor de pe facebook care aleg presedinti sau dau jos presedinti in saga a dunandu se prin piata UNI VERSITATII si de care s e folosesc o sama de po liticieni corupti care a u furat case si au ajun s sus in tuguiul statul ui Mircea ia o si tu ma i domol ca avem nevoie de tine!
SLUGA PUSCARIASULUI FELIX.
14 Ian 2017

Acest individ este o slug a a turnatorului felix si un rebut uman ,aparator al hotilor din politica , plagiatorilor psd si lic helelor din tabara ciumei rosii.
IAR TU ESTI
15 Ian 2017

un drogat dement sluga p sihopatului basina si a f alsificatorului de acte vanzator de copii IO HANIS fascisti cu apucat uri bolsevice bautorii de urina si adepti ai ci umei portocalii
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...