2017-01-18 10:13

MONDEN


Mircea Albulescu i-a urat Mariei Dinulescu: “Să faci 160 de filme!”

 |  18:44
Mircea Albulescu i-a urat Mariei Dinulescu: “Să faci 160 de filme!”

ActorulMircea Albulescu i-a urat Mariei Dinulescu, prezentă, luni, la proiecţiapeliculei "La capăt de linie", care îl are în distribuţie, sărealizeze în timpul carierei ei 160 de filme, dublul filmografiei sale, noteazăMediafax.

MirceaAlbulescu a fost invitat special al Cineclubului filmului românesc “Luni deFilm”, alături de regizorul Dinu Tănase. În cadrul evenimentului, care a avutloc la Noul Cinematograf al Regizorului Român din Capitală, a fost proiectatfilmul "La capătul liniei", de Dinu Tănase.

Filmul afost lansat în 1982 şi selecţionat în competiţia oficială a FestivaluluiInternaţional de la Locarno din 1990. În rolurile principale, pe lângă MirceaAlbulescu, se mai regăsesc Ioana Crăciunescu şi Dan Condurache. Pelicula a fostproiectată în onoarea lui Mircea Albulescu la Festivalul Internaţional de FilmTransilvania, în 2009, când artistul a primit Premiul de Excelenţă.

Ladiscuţia de după proiecţia de luni, Mircea Albulescu a chemat-o lângă el peactriţa Maria Dinulescu, prezentă în public. Acesta a subliniat că pelicularecent proiectată are aceeaşi vârstă ca şi actriţa, 30 de ani. "Îţi dorescsă faci 160 de filme", i-a spus actorul Mariei Dinulescu. Albulescu a mai declaratcă "La capăt de linie" este filmul pe care îl priveşte şi când îieste "cel mai bine" şi când îi este "cel mai rău". Actorula remarcat calitatea umană a echipei cu care a lucrat la această producţie."Am avut parte de un om care s-a comportat ca un om. A fost un om care apus sus pe ecran adevărul nostru", a declarat Albulescu despre regizorulDinu Tănase.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-02-16Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image