2016-10-28 19:22

MONDEN


Mircea Badea, dat în judecată

 |  18:32
Mircea Badea, dat în judecată

Realizatorul tv Mircea Badea a declarat în cadrul emisiunii sale că a fost dat în judecată de către un deţinut. Surprinderea prezentatorului a fost cu atât mai mare cu cât nu numai că nu-l cunoaştea pe respectivul, dar se pare că declaraţiile lui fuseseră făcute în cadrul unei emisiuni difuzate în luna ianuarie 2008.

“În urmă cu zece zile am aflat că mi s-a făcut o plângere penală de către un deţinut. Am primit o înştiinţare de la parchetul de pe lângă judecătoria Brăila pentru declaraţii calomnioase la adresa lui Surdu Ionel, deţinut al Penitenciarului din Brăila", a spus Badea, conform Antena 1. Nu înţeleg distanţa în timp. De ce i-au luat 3 ani până să-şi dea seama că a fost calomnniat. Sincer nu-mi amintesc ce am spus despre el în 2008, dar trebuie să fie fost ceva complet nejurnalistic", a mai precizat Badea.

Cu toate astea, demersul deţinutului nu va avea însă nici o finalitate, deoarece, conform noului Cod Penal nu se poate face o plângere penală în baza unui articol care nu mai există. "Deci am mai scăpat de o altă posibilitate de a înfunda puşcăria. Nu-i nimic! Poate data viitoare voi fi mai productiv", a mai adăugat el.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-18

TAGURI: Mircea_Badea, detinut, penitenciar, cod Penal, calomniatComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

ANP: Angajată a Penitenciarului Poarta Albă, sechestrată în baie de doi deţinuţi ANP a anunţat vineri, într-un comunicat de presă, că o angajată a Penitenciarului Poarta Albă... 14 Oct 2016 | (0)
100 de angajați protestează în faţa Penitenciarului București Rahova Sindicatul Național al Lucrătorilor de Penitenciare (SNLP) a anunţat luni, într-un comunicat de... 10 Oct 2016 | (0)