2017-01-24 09:09


Mircea Badea despre “Bucile curului show”

 |  13:26
Mircea Badea despre “Bucile curului show”

Mircea Badea a comentat pe blogul său imaginile cu Emil Boc dezbrăcat în sala de sport. Contrar aşteptărilor, antenistul nu a fost prea impresionat şi crede că presa a decăzut foarte mult publicând aceste fotografii.

“Când eram în direct la Antena3 azi noapte, pe Antena 1 se difuzau în bucla la nesfârşit bucile curului. , la sala de sport, când se schimba. Da, avea buci. În buclă. Multe. Buci, buci, buci. De fiecare dată când venea vorba despre televiziune şi despre presă şi auzeam pe câte un sceptic zicînd <<Nu se poate mai rău !>>, eu gândeam pozitiv : <<Ba se poate!>>. Următorul pas după această nouă ştacheta ar fi să vedem la televizor, în buclă, nişte buci ale curului în exerciţiul funcţiunii, recte <<vedeta>> căcând. Spuneţi-mi, vă rog, că nu e adevărat ce tocmai am citit. Crin Antonescu n-a intrat în direct la <<Bucile curului show>>, indiferent ce a spus. Ba da, a intra”, a scris Mircea Badea pe blog.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-03-17

TAGURI: Mircea_Badea, Boc, buci, show, dezbracatComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DAN
14 Feb 2012

Mircea Badea, acest obsedat sexual pe invers trebuia sa-l pupe pe Boc intre buci
TICU
15 Feb 2012

Mircea Badea nu este obsedat sexual. Este revoltat împotriva coțăielilor de cea mai joasă speță promovate de Caoatos, Mădălin Ionescu, Simona Gherghe ș.a.
Random image