2016-12-09 08:08

MONDEN


Mircea Badea: Iubirea e ca o târfă ieftină la centură!

 |  16:25
Mircea Badea: Iubirea e ca o târfă ieftină la centură!

Pe 1 Decembrie, când tot românul este cutremurat de un patriotism inexplicabil, Mircea Badea se comportă exact pe dos. „Dacă tot vorbim de Ziua Naţională a României, eu, care am o vârstă venerabilă, respectabilă, nu am înţeles până la această senectute ce înseamnă a fi mândru că eşti român. La mine în cap, mândria implică o contribuţie personală. Nu am nici o mândrie că sunt român. S-a întâmplat de m-am născut în România", a declarat Mircea Badea în cadrul emisiunii „În gura presei” de la Antena 3.

„Nu pot fi nici mândru, nici ruşinat de născarea mea. Eu nu mă simt bine în ţara în care m-am născut. Iubesc unele lucruri la această ţară, pe altele le detest. Cred că detest mai multe lucruri decât iubesc. Însă iubirea e ca o târfă ieftină la centură... toată lumea o foloseşte. (...) Eu nu mă simt foarte acasă în România. Nu am acest sentiment confortabil, de refugiu”, a continuat Badea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-09-08

TAGURI: mircea badea, în gura presei, 1 Decembrie, Antena 3Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Un oficial român surprinde: la paradă ar trebui să defileze și procurorii și inspectorii Corpului de Control Șeful Corpului de Control al Premierului, Valentin Mircea, și-ar dori ca procurorii și... 01 Dec 2016 | (1)
După FCSB, urmează FCDB Asociaţia Clubul Sportiv Fotbal Club Dinamo Bucureşti, deţinută de Nicolae Badea, fostul... 23 Noi 2016 | (0)