2018-11-17 11:38


Mircea Cărtărescu: Drama Mădălinei Manole este a omului, a femeii, nu a artistului

 |  14:51
Mircea Cărtărescu: Drama Mădălinei Manole este a omului, a femeii, nu a artistului

ScriitorulMircea Cărtărescu a declarat, vineri, la Bistriţa, că sinuciderea MădălineiManole nu poate fi pusă pe seama unei drame a artistului, ci a omului, a femeiicare a avut o depresie post-partum, care trebuia supravegheată de medici.

MirceaCărtărescu a declarat că, în opinia sa, nu poate fi vorba de o dramă aartistului, a cântăreţei Mădălina Manole.

"Eunu cred că a fost o dramă a artistului Mădălina Manole, a cântăreţei. Cred că afost o dramă a omului, a femeii Mădălina Manole. Cred că totul a pornit de lanaşterea copilului pe care îl are. Eu cred că ea a avut, ca foarte multe altefemei, o depresie post-partum, o depresie care a luat amploare şi s-a accentuatfoarte mult - poate şi din cauza altor probleme pe care ea le avea - şi care,necontroloată, neţinută în limite normale de către medici - fiindcă era datoriamedicilor să se ocupe de ea, de starea ei fizică şi psihică - ea s-atransformat într-o tragedie. A fost o tragedie care putea fi evitată, dupăpărerea mea", a declarat Mircea Cărtărescu.

Scriitorula afirmat că perioada actuală este una dificilă nu numai pentru artă şi culturăîn general, ci pentru întreaga societate românească.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638936-05-03
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...