2016-10-22 14:48

MONDEN


Mircea Radu a rămas fără emisiune

 |  14:15
Mircea Radu a rămas fără emisiune

Realizatorul tv Mircea Radu nu va mai prezenta emisiunea În trecerea anilor. Se pare că emisia nu mai este în grila de programe de la Televiziunea Română, însă prezentatorul nu rămâne pe bară.

"Nu a fost deloc un anunţ oficial, sună pompos. M-am dus la Dan Radu (dir. producţie editorială Şi programe) în birou la sfârşitul anului trecut. Şi mi-a spus că emisia nu va mai continua, nedându-mi amănunte. Şi chiar dacă mi le-ar fi dat, odată ce hotărârea fusese luată în comitete şi comisii, era tardiv de a mai reacţiona în vreun fel. Înţeleg că voi prezenta o emisie de sâmbătă seara. Concret, până în acest moment, nu ştiu nimic în plus"a spus Mircea Radu pentru 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-01-18

TAGURI: Mircea _Radu, fara_emisiune, TvrComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Mircea Băsescu a depus o cerere de liberare condiţionată Mircea Băsescu, fratele fostului preşedinte Traian Băsescu, a depus o cerere de liberare... 04 Oct 2016 | (0)
Ministrul Educației răspunde acuzațiilor: ”Nu am colaborat cu Securitatea” Ministrul Educaţiei, Mircea Dumitru, respinge orice fel de acuzaţie că ar fi colaborator al... 04 Oct 2016 | (1)