2018-12-11 23:09


Mirela Popa, mai sexy ca niciodată la 37 de ani! Vezi cum și-a petrecut aniversarea

 |  14:28
Mirela Popa, mai sexy ca niciodată la 37 de ani! Vezi cum și-a petrecut aniversarea

Mirela Popa (ex-Stelea) a împlinit zilele trecute vârsta de 37 de ani și a marcat aniversarea în Dubai, orașul în care locuiește de la începutul primăverii, printr-o ședință foto exotică.

Seria de fotografii a fost cadoul primit de la buna ei prietenă din Emiratele Arabe Unite, care i-a fost alături în cele mai frumoase, dar și mai dificile momente din viață.

“Corina, prietena mea bună, a fost de părere că o ședință foto pe insula artificială The Palm și pe plajă de lângă Burj Al Arab ar rămâne, în timp, simbolul noii etape din viața mea, aici, în Emirate. Relaxare, frumusețe, culoare, modă și optimism. Am lucrat cu un fotograf foarte bun din Dubai, Jaideep Abraham, și am ales vestimentații lejere din noua mea colecție Cruise. Dupi ședință foto, în seara zilei mele de naștere, am petrecut alături de peroanele dragi mie la un rooftop bar cu vedere spre Pier7”, povestește Mirela Popă.

Designerul vestimentar s-a mutat în Dubai la începutul lunii martie cu scopul de a-și extinde activitatea profesională în Emiratele Arabe Unite. Are în plan lansarea a doua colecții în acest an, dedicate publicului din Orientul Mijlociu, precum și deschiderea propriului magazin într-un faimos centru comercial.

“Dubai a fost mereu a doua mea casă. Doar anul trecut am venit de opt ori aici, iar colecțiile mele s-au bucurat de succes aici încă de la prima participare la Dubai Fashion Week. Am luat astfel decizia de a-mi extinde business-ul la Dubai, așa că, cel puțin în această perioadă, sunt concentrată doar pe ce am de realizat aici. Dacă vreau să activez pe piața fashion de aici, trebuie să locuiesc aici. Nu pot face naveta”, adăugă Mirela Popă.

Designerul român este deja foarte activ și în zona de evenimente din Dubai. Recent s-a numărat printre invitații de seamă de la Dubai World Cup, o competiție celebra de curse de cai ajunsă în acest an la ediția cu numărul 20, unde a fost complimentata pentru ținuta purtată: o salopetă neagră și decoltată, din recentă ei colecție, și o pălărie spectaculoasă creată de Mădălina Vlad.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-29

Mai multe imagini:
Mirela Popa, mai sexy ca niciodată la 37 de ani! Vezi cum și-a petrecut aniversarea
zoom

TAGURI: mirela, popa, stelea, aniversare, sedinta, foto, dubai
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...