2019-01-18 09:47


Mirela Stelea se confesează arabilor

 |  15:50
Mirela Stelea se confesează  arabilor

Adresându-se femeilor puternice, cu personalitate, cărora nu le este teamă să iasă în evidenţă îmbrăcând haine speciale, Mirela Stelea a devenit repede un designer foarte apreciat de celebrităţile din România. În prezent, aceasta se bucură de un succes notabil în Emiratele Arabe Unite, astfel că mai multe articole despre colecţiile şi cariera româncei au apărut în publicaţiile locale.

Redactorii revistei „Hayatouki“, ediţia arabă a lanţului media internaţional francez „JournalDesFemmes“, care este citităde peste 7 milioane de oameni, au publicat trei articole despre creaţiile şi succesul designerului român, punând accentul pe colecţia de cocteil Asmara şi pe cea de Cruise, Brilliance, lansate în primăvara acestui an. Mirela Stelea a fost prezentă în acest an de două ori în Emirate. Mai întâi, pentru a realiza şedinţa foto pentru noua ei colecţie Cruise, pe un vas de croazieră, iar apoi ca participant la Dubai Bride Show, renumitul târg de mirese. Turiştii străini, dar şi arabii, s-au arătat deosebit de încântaţi de creaţiile soţiei lui Bogdan Stelea, astfel că o parte din acestea sunt prezente în cele mai cunoscute buticuri din regiune. „Piaţa din Emirate poate fi comparată cu orice altă piaţă cu tradiţie de oriunde din lume. Acolo totul se dezvoltă foarte rapid, iar femeile din acele ţări vor haine în trend de la designeri în ascensiune. Vor lucruri unicat. Mă bucur nespus că stilul meu este foarte apreciat şi acolo şi că am ajuns, în doar un an, să fiu cunoscută la o distanţă atât de mare de casă”, declară Mirela Stelea.

A refuzat ajutorul financiar al soţului

Mirela Stelea spune că, deşi ar putea beneficia de ajutorul financiar al soţului ei, preferă să îşi construiască singură afacerea. „Ar fi o minciună să spui că nu ai nevoie de sprijin financiar, dar în nici un caz nu ne gândim la sume fabuloase. E greşit cum gândesc unii oameni: «Domnule, Stelea investeşte în soţia lui, normal că toţi banii vin de la Bogdan». Nu e adevărat, nici pe departe!”, spunea designerul în urmă cu ceva timp în revista „Business Woman“. Despre activitatea ei de succes în domeniul designeului vestimentar, Mirela Stelea spune că se bazează foarte mult pe întâlnirile de la atelier cu clientele. „E foarte important ca persoana să vină la mine la atelier, să stăm de vorbă, să ne cunoaştem mai bine, să văd conformaţia corpului, să văd ce gusturi are, să construim împreună imaginea pe care ea şi-o doreşte”,  a mai adăugat aceasta. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639566-10-15

TAGURI: Mirela Stelea, confesiune, arabi, designe vestimentar
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...