2018-07-17 23:58


Mirela Stelea se întreține cu ulei de argan

 |  19:58
Mirela Stelea se întreține cu ulei de argan

Designerul Mirela Stelea își alocă zilnic până la patru ore pentru înreținerea fizică, îmbinând sportul cu procedeele de înfrumusețare, în mare parte, efectuate acasă.

Soția lui Bogdan Stelea a povestit că două din cele patru ore zilnice sunt alocate sportului. Designerul merge la sală, unde face cardio, aerobic, pedalează pe bicicleta eliptică și face până la 300 de abdomene. “Dimineața, după ce fac duș, îmi hidratez pielea cu un lapte de corp de bază de apă termală, îmi curățfața cu demachiant, după care aplic o cremă cu acid hyaluronic. Pentru ochi folosesc un gel hidratant cu apă termală. Seara, încep cu o baie fierbinte relaxantă, după care repet aceeași procedură ca și dimineața, numai că înlocuiesc crema de zi cu uleiul de argan, pe care îl masez ușor până intră în piele”, a declarat designerul pentru Cosmopolitan.

Mirela Stelea a mai dezvăluit trei trucuri care pot ajuta orice femeie să fie sexy. Poartă întotdeauna haine în care să te simți bine și să te avantajeze. Ține cont de tendințe, dar caută haine potrivite pentru silueta și personalitatea ta. Nu-ți neglija niciodată părul, iar manichiura trebuie să fie impecabilă. Sunt primele lucruri care sar în ochi. Să ai o atitudine pozitivă. Te va ajuta în mod sigur în tot ceea ce îți dorești să realizezi în viață”. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639567-04-30

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova