2018-12-12 10:12


Mirii Borcea, păziţi de o armată de bodyguarzi

 |  21:00
Mirii Borcea, păziţi de o armată de bodyguarzi

Emoţii mari pentru Alina şi Cristi Borcea, ieri după-amiază, când, după o relaţie de opt ani, şi-au jurat iubire veşnică într-o biserică din Pipera. Aşa cum era de aşteptat după ameninţările pe care le-a primit din partea microbiştilor, Borcea a fost păzit non-stop de o armată de bodyguarzi care au avut grijă ca nunta anului să se desfăşoare în condiţii optime.

Cu un buchet din orhidee albe în mână, mireasa lui Cristi Borcea a păşit pe covorul roşu purtând o rochie din dantela albă şi broderii, în valoare de 20.000 de euro. Dinamovistul a ales un costum alb cu papion roşu, culorile echipei pe care o patronează. În jurul orei 17.00, mirii au ajuns, cu o limuzină albă, la biserica Adormirea Maicii Domnului din Pipera, flancaţi de bodyguarzi. Alina era să-şi piardă voalul, imediat ce a coborât din limuzină, pentru că acesta fusese prins la uşa maşinii, cea care a ajutat-o pe mireasă să treacă peste acest moment fiind naşa Luminiţa Becali. Petrecerea estimată la 1 milion de euro a avut loc într-un restaurant pretenţios din Otopeni, unde cei 600 de nuntaşi au primit delicatese care au ridicat preţul meniului la 500 de euro de persoană. „Şeful câinilor” a pregătit pentru oaspeţii săi şampanie Dom Perignon, fructe de mare, muşchi de vită de Monaco cu sos Merlot, trufe, foie gras şi un tortdin mousse de ciocolată albă cu şampanie şi zmeură şi decorat cu orhidee, care a avut doi metri şi a cântărit 50 kg. Totodată, invitaţii au avut un colţ special amenajat unde s-a putut fuma narghilea, dar şi trabucuri rulate pe loc de o cubaneză.

Ilie Năstase: Cu familia o să reuşească mai bine decât cu Dinamo!

Pe lista de invitaţi ai lui Cristi Borcea s-a aflat şi cuplul format din Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt. Celor doi le place foarte tare să meargă la nunţi, iar în această vară au bifat şi căsătoria Prinţului Albert de Manaco. Pentru nunta dinamovistului, Ilie şi Brigitte nu au făcut pregătiri speciale, în afara celor morale. „Noi ne pregătim de fiecare dată. Chiar dacă este nunta lui Albert sau este nunta prietenului Cristi Borcea, noi ne pregătim moral în primul rând pentru că este vorba de foartă multă lume, de multe personalităţi din sport, şi nu numai”, a spus Brigitte Sfăt înaintea evenimentului, iar fostul tenisman i-a urat să aibă invitaţi cu plicurile doldora de bani, dar şi o familie mai reuşită decât succesele echipei de fotbal pe care o patronează: „Să fie fericiţi şi să vină tot mai mulţi cu plicul plin. Noi ne ducem acolo ca la orice nuntă. Credeţi că-i va fi greu lui Borcea să se împartă între sport şi familie? Cu familia o să reuşească mai bine decât cu Dinamo!”.

Mireasa lui Borcea: Femeia trebuie să fie supusă şi să stea la cratiţă!

Fost topmodel, Alina Vidican nu este nici vorbă o femeie cu viaţă mondenă tumultoasă şi nici nu tânjeşte după aşa ceva. Femeia de 28 de ani care în iunie a devenit soţia lui Cristi Borcea şi-a dorit atât de mult să fie soţia dinamovistului, încât acum este hotărâtă să nu-i iasă din cuvânt. „Sunt de acord că femeia trebuie să stea la cratiţă! Femeia trebuie să fie supusă bărbatului!”, a declarat Alina imediat după cununia civilă, pentru această replică fiind şi mai îndrăgită de naşul Becali.

Suporterii dinamovişti, supăraţi pe Borcea: Ginerică, mu…şeţel, ginerică!

Pe forumul site-ului dinamomania.net, fanii echipei Dinamo şi-au exprimat frustrările şi au avut numai cuvinte grele la adresa patronului Cristi Borcea. Unii i-au urat „Ginerică, mu…şeţel, ginerică!”, alţii l-au somat să plece de la conducerea echipei lor de suflet, din cauza rezultatelor dezastruoase pe care le-a înregistrat aceasta în ultimul timp. „Borcea du-te şi lasă-ne! Du-te la naşul tău, în Ghencea, şi ai grijă de oile lui!” Mai mult, aceştia au ameninţat zilele trecute că vor să-i boicoteze nunta şi să nu-l lase să se bucure de evenimentul de un milion de euro. Şeful galeriei dinamoviste, Mihnea Ionescu, a infirmat însă zvonurile: „Domnului Borcea îi doresc casă de piatră, să fie fericit, dar cât mai departe de Dinamo. Când s-a apropiat de echipă, în ultimii cinci ani, a fost de rău. Nu mă duc la nuntă. Un dinamovist normal la cap nu se poate duce, naşul este Gigi Becali”.

Cadou de la microbişti: Balada lui Cristi Borcea

Astăzi în Ştefan cel Mare / Este mare sărbătoare, / Este nuntă de boier / Unde naş e un oier.

Este Gigi luptătoru' / Adulat de tot poporu', / Şi-astăzi omu' este naş / Ca s-arate c-are cash.

Fin e un dinamovist / Borcea Cristi, cel mai trist / Că echipa lui iubită / De-anonimi fu umilită.

Iar diseară invitaţi / Vor veni nişte rataţi / Ca să-i ceară socoteală / Pentru fast, dar şi haleală.

Însă Borcea este dur / De fani o să-l doară-n c...r, / Şi o să pună de pază / Să nu-l supere vreo loază.

Şi mireasa lui Borcică / Este fosta lui gagică. / E Alina Vidican / Îndrăgostită de ban.

Fericiţi or să trăiască / Până el o să merlească. / N-o s-apuce părul sur / Că e-mbibat în mercur.

Însă pân-atunci să fie / Astă seară veselie, / şi când fomiştii se-ndoapă / Oţelu' să bată-n Groapă!


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-10-10

Mai multe imagini:
Mirii Borcea, păziţi de o armată de bodyguarzi
zoom
Mirii Borcea, păziţi de o armată de bodyguarzi
zoom
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...