2018-12-15 15:54


Miss World, îmbrăcată de o româncă

 |  19:43
Miss World, îmbrăcată de o româncă

Câștigătoarea Miss World, Mireia Lalaguna din Spania, a purtat sâmbătă seară, la finala competiției desfășurate în China, rochii create de românca Tina Olari, care este și designerul său oficial pentru acest concurs.

La 41 de ani, bistrițeanca stabilită în Barcelona Tina Olari se dec lară o femeie împlinită şi mândră de reușita concurentei Spaniei la gala Miss World și de faptul că aceasta a purtat pe tot parcursul concursului creațiile sale, la fel ca și la precedentele competiții pe care le-a câștigat în Spania — Miss World Barcelona și Miss World Spania.

„Pentru mine, să fiu designerul oficial Miss World, cu mândria că toate cele trei coroane, titluri câștigate de către Mireia Lalaguna anul acesta, cu creațiile mele, clar, îmi oferă o mulțumire interioară imensă”, a declarat Tina Olari pentru Agerpres.

Tina Olari a fost desemnată designer oficial al competiției Miss World Spania din acest an și a fost președinte al juriului la faza desfășurată în regiunea Catalonia. Mireia Lalaguna a fost încoronată sâmbătă Miss World, cu prilejul celei de-a 65-a ediții a acestui concurs de frumusețe, relatează EFE, care amintește că nicio reprezentantă a Spaniei nu a mai câștigat acest titlu până acum. Tânăra în vârstă de 22 de ani din Barcelona, studentă la Farmacie, s-a impus în fața reprezentantelor Rusiei (Sofia Nikitciuk) și Indoneziei (Maria Harfanti), care au ocupat locurile al doilea și, respectiv, al treilea. Ea a fost aleasă și cel mai bun top model al concursului, iar concurenta din Indonezia a fost premiată pentru acțiuni umanitare. Pentru prima dată o reprezentantă a Spaniei câștigă concursul Miss World. În 1974, Amparo Muńoz, tot din Spania, a câștigat titlul de Miss Univers.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-21

TAGURI: miss world, barcelona, spania, tina olari, designer, oficial
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...