2016-12-03 00:28

MONDEN


Misterul morţii actriţei Natalie Wood a fost elucidat

 |  14:15
Misterul morţii actriţei Natalie Wood a fost elucidat

Poliţia din Los Angeles, care a hotărât în noiembrie 2011 să redeschidă ancheta în cazul morţii actriţei americane Natalie Wood, decedată în condiţii misterioase în 1981, nu a descoperit nicio dovadă care să sprijine ipoteza comiterii unei crime, a anunţat, marţi, publicaţia Los Angeles Times.

Doi inspectori de poliţie au fost numiţi de şeriful din Los Angeles cu scopul de a redeschide ancheta asupra morţii actriţei, în timpul unei croaziere pe mare - un decescalificat pe atunci drept un accident, informează AFP. Acest demers se sprijinea pe noi informaţii, furnizate în special de căpitanul iahtului la bordul căruia actriţa, în vârstă de 43 de ani, se îmbarcase cu cel de-al doilea ei soţ, Robert Wagner, şi bunul lor prieten, actorul Christopher Walken, conform Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-12-10

TAGURI: Natalie Wood, mister, moarte, anchetaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Misterul a fost desluşit. Balcoanele luate de vânt cad în „capul” Primăriei Capitalei Vântul puternic din data de 13 noiembrie 2016 a smuls câteva balcoane de pe şoseaua Giurgiului... 27 Noi 2016 | (0)
Legendele, poezia și muzica gotică: Gomes Leal sub semnul misterului (Partea a II-a) Doamna de Brabant nu este, desigur, singura creație artistică de valoare lăsată nouă... 24 Noi 2016 | (0)